Jevnt og spennende da Haga G14 møtte Øvrevoll Hosle

Ludvig Bergh Salamonsen (5), Mathias Andreassen, Emilio Markussen (4), Benjamin Sefring (8), Henrik Sakshaug (4), Marius Qvigstad (11 redninger), Nicholas Reklev (2).

Øvrevoll Hosle – Haga 23-23 (9-14)

G14 spiller for første gang i A-sluttspillet, og vil møte mye tøff motstand i vårsesongen. Fram til nå har alle kampene etter jul blitt utsatt pga. covid, men lørdag 12. februar var det endelig klart for kamp. Øvrevoll Hosle 3 var motstander, og kampen gikk i Hoslehallen.

Det ble veldig jevnt de 10 første minuttene, og det skilte aldri mer enn 1 mål mellom lagene. Tempoet var godt begge veier, og halvveis i første omgang var det scoret 14 ganger til sammen, og det stod 7-7. Da begynte Hagagutta å sette forsvaret bedre, og Marius som var målvakt, hadde mange redninger. I tillegg spilte gutta bra angrepsspill, og fullførte avtalene som ble gjort. Dette gjorde at de dro i fra Hosle de siste 10 minuttene av omgangen, og til pause stod det 14-9 til Haga.

I første halvdel av annen omgang fortsatte det gode spillet til bruntrøyene, og halveis stod det 20-15. Men i de siste minuttene mistet Haga grepet på kampen, og Hosle kom sterkt tilbake. Forsvaret til Haga klarte ikke å få tak på sterke Bærumsgutter, og framover ble det også gjort noen dårlige vurderinger på skuddene. Da det gjenstod halvannet minutt av kampen var stillingen 22-22. Haga scoret da det var 1 minutt igjen å spille, men 15 sekunder før slutt utlignet Hosle, og sluttresultatet ble 23-23.

Slik kampen utartet seg, følte nok Haga dette som et tap, mens Hoslegutta jublet som om de skulle vunnet. Men alt i alt var det veldig mye bra Hagaguttene gjorde i kampen, og det kan bli mange morsomme kamper utover vinteren og våren.