Jevnt og spennende da Haga og FUVO jenter 10 år møttes til kamp

Det var en topp motivert FUVO-gjeng, som stilte til start i vårsesongens første og siste kamp. På Haga stadion møtte jentene Hagas J10-lag, som også var klare for en god match. Begge lag tråkket til fra start og FUVO klinket inn et mål tidlig i kampen. Etter ytterligere to mål til, våknet Haga og satte ballen i nettet en gang, før lagene gikk til en velfortjent pause.
Andre omgang startet bra for Haga-jentene og stillingen ble 4-4. Med utsikter til å vinne sin første kamp, fant FUVO-jentene et ekstra gir. Jentene gikk offensivt til verks, skapte mange sjanser og skåret tre fine mål til før dommeren blåste i fløyta og kampen var over. Live (3), Johanna (2) og Fanny (2) tegnet seg på skåringslista til FUVO, mens Marielle og Anine stod for Hagas mål.
Etter kampen var det en glad FUVO-gjeng som kjøpte vafler over en lav (fotball)sko og vendte nesa nordover igjen etter en flott 16. junikveld på Haga stadion.