Mattis Sjøli avsluttet med en meget oppløftende 26.plass

Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn har sammen med to andre nesbuer, Ola Spigseth og Ådne Gigernes, gått tre Norgescuprenn denne helgen. 26-åringen fra Skogbygda fikk en god gjennomkjøring på sprinten fredag, før han lørdag gikk inn til en sterk 31.plass på 15 km fri. Søndag var det duket for favorittdistansen, 15 km klassisk, og for tredje dag på rad klatret Mattis Sjøli enda noen steg på resultatlista.

Skiløperen fra Halmsås & Omegn startet litt forsiktig og lå på 31.plass etter 4,8 km. Fra da av og resten av løpet klatret han sakte, men sikkert oppover på resultatlista. Etter 8 km var han oppe på 28.plass og etter 10 km hadde han klatret ytterligere to plasser. Like før mål lå han på 25.plass, men tapte bittelitt de siste hundre meterne og endte til slutt på 26.plass. En sterk plassering i kamp med over 90 andre løpere.

Mattis Søli var 2 minutter og 4 sekunder bak vinneren Johan Hoel, men det som er mer interessant er at han var kun tretten sekunder bak 19.plassen. Et meget godt løp og et bevis på at formen er god.

Ola Spigseth endte på 78.plass og vant nok en gang den jevne duellen med Ådne Gigernes, som gikk elleve sekunder saktere og endte på 80.plass.