Nes Ik med storseier over Skedsmo 2

5.divisjon Ishockey. Nes – Skedsmo2: 7 -1

Etter en vanskelig start på sesongen, med flere frafall, synes Nes IK-trener Terje Kristiansen det var godt å mønstre 3 fulle femmere + keeper i kampen mot Skedsmo 2 tirsdag denne uken.

• Skedsmo 2 kom med 9 utespillere, så vi bestemte oss for å gå ut med mye forechecking for å slite de ut, da vi vet at de har enkelt spillere som er gode.

Nes hadde føringen gjennom store deler av kampen, men enkelte slurvefeil gjorde at Skedsmo ved flere anledninger kom til unødvendige målsjanser og fikk også en redusering tidlig, etter at Nes tok ledelsen.

Utover i andre periode begynte Skedsmo å bli slitne, noe som inspirerte Nes-spillerne til å fortsatte å presse på. Etter to perioder ledet hjemmelaget 4-1, som til slutt etter tre perioder ble til en meget komfortabel 7-1 seier.

• Vi scoret tre mål i andre periode, men kunne lett hatt en større ledelse enn 4-1.
  • periode ble som tidligere, men vi slapp vi Skedsmo litt mer til. Vi klarte å holde unna og fikk satt noen raske mål og punkterte kampen som til slutt endte 7-1, forteller en fornøyd Nes IK-trener Terje Kristiansen til Nesfotballen med noe attåt etter matchen.