Nes IK U15 slo serietoeren 5-1

Nes IK leverte en meget god kamp fredag hjemme mot serieleder Ringerike. Laget har overrasket denne sesongen og var nær en sensjasjon da de spilte jevnt med Ringerike. Dessverre avgjorde Ringerike kampen til sin fordel da de scoret 5-6 målet, ett minutt før full tid.

Nes ik – Furuset 2   5-1 (3-0,1-1,1-0)

Søndag var det klart for nok et tøft oppgjør, hjemme mot serietoer Furuset 2. Nes-spillerne spilte på seg selvtillit mot Ringerike og tok med seg godfølelsen inn mot søndagens kamp mot Furuset 2.

Tremålsledelse etter første periode

Nes tok tak i matchen fra start og etter sju minutter var det dags for kampens første scoring ved Gustas Gelazinkas. Minuttet senere var samme spiller på rett plass og satte nok en puck i nettmaskene bak Furuset-keeperen. Hjemmelaget leverte en meget god første periode og kunne gå i garderoben med 3-0 ledelse etter at Gelazninkas denne gangen tok på seg servitørrollen og passet pucken videre til Sander Brenni Johnsen, som sendte den inn i buret.

Gjestene fra Furuset reduserte til 3-1 ni minutter ut i andre periode, men to minutter senere økte Nes til 4-1 etter scoring Emil Jensen Dystland. Dagens assistkonge var Sander Johansen Kristoffersen, som leverte sin tredje assist for dagen.

Komfortabel seier

Vertene gikk utpå isen i tredje periode med 4-1 ledelse. Laget hadde god kontroll og etter seks minutter ut i den siste perioden satte Martin Gundersen-Ohrstrand inn kampens siste mål og fastsatte med det sluttresultatet til 5-1 til Nes IK.

Seieren betyr at Nes Ik befestet sin tredjeplass, men tok samtidig to poeng innpå Furuset 2 på andreplass. Ringerike troner øverst på tabellen med 15 poeng, fulgt av Furuset 2 med 11 og Nes Ik med 7 poeng.

Neste kamp for Nes er lørdag 2.desember, borte mot Jutul 2

Nes stilte med følgende lag mot Ringerike: Tindra Celine Grinden, Mathias Skogsrud (0+1), Emil Jensen Dystland (1+0), Sander Johansen Kristoffersen (0+3), Sander Brenni Johnsen (1+0), Gustas Gelazninkas (2+1), Ole Kristian Lyrstad Thesen, Theodor Evensen, Elias Hagaløkken Willard (0+1), Martin Gundersen-Ohrstrand (1+0) og Jonas Fyen Holm