Nes/Ullensaker JU16 opp på 2.plass

Nes Ik og Ullensaker har et meget vellykket samarbeidslag i klassen gutter 16 år. Etter å ha tapt de to første matchene, så har laget funnet formen og vunnet flere kamper enn de har tapt. For tre uker siden tapte de 4-6 hjemme for Ringerike, men det var en revansjesugen gjeng som i forrige uke satte seg i bilen med destinasjon Schjongshallen og returmøte.

Ringerike – Nes/Ullensaker  3-5 (0-5,2-0,1-0)

Nes/Ullensaker leverte en meget god første periode og avgjorde matchen mer eller mindre de første 20 minuttene. Det startet med at Marcus Aasvangen sendte gjestene i ledelsen etter fire minutter. Seks minutter senere doblet Mats Skrede ledelsen. Med 0-2 ledelse var det bare for Nes/Ullensaker spillerne å gønne på videre. I løpet av en to minutters periode (12-14 min) så gikk laget fra 0-2 til 0-4 etter scoring av Elis Olavi Aspholm og Mats Skrede. Laget fortsatte å kjøre over hjemmelaget og like før første periode var over så satte Erik Ludvig Nesje Christell inn Nes/Ullensaker sitt femte mål.

I midtperioden pådro Nes/Ullensaker seg hele sju tominuttere, noe Ringerike utnyttet med å score to mål. Bortelaget fikk flere sjanser til å øke ledelsen i tredje periode, men det var i stedet vertene som scoret periodens eneste mål. Seieren var imidlertid aldri truet og Nes/Ullensaker spillerne kunne dermed juble for 3-5 seier.

Dette var lagets femte seier for året. Det betyr at laget etter åtte spilte kamper ligger på andre plass på tabellen. Neste kamp for Nes/Ullensaker er 10. og 11.desember, borte mot Stavanger.