KIL2 – Grorud 2 1-2
Elverum – LSK 2 3-3
Gjelleråsen – Ull/Kisa 2 1-1

Største overraskelse denne serierunde: Ull/Kisa2 stilte et brukbart lag, men må også sies å være denne ukes største overraskelse

Flest scoringer denne serierunden: Gjøvik-Lyn og Raufoss 2 scoret til sammen åtte mål.

Største seier denne serierunden: Gjøvik-Lyn sin 7-1 seier over Raufoss 2

Spillere med minimum to scoringer denne serierunden:

3 mål. Arne Ravdal (Gjøvik-Lyn mot Raufoss 2)

2 mål  Kim Brenna (FUVO mot Toten), Rocky Lekaj (Gjøvik-Lyn mot Raufoss 2), Brian Lysebo Johnsen (Elverum mot LSK 2), Martin Bergum (LSK 2 mot Elverum)

Fun fact: Preben Finstad scoret i sin fjerde strake kamp for Brumunddal og er med det den eneste spillere som har scoret i alle serierundene. Dessverre så har fotball.no tatt vekk brassesparket hans mot LSK2.

4 mål Preben Finstad (Brumunddal)

3 mål Magnus Solum (Elverum), Daniel Kraska (FK Toten), Strahinja Latkovic (Gjelleråsen)

2 mål: Nikolai Knezevic (Nybergsund),Kristian Thorseim Selmer (KIL 2 ), Mustafa Hassan Ahmad (Gjelleråsen), Eirik Karlsen Steine (Gjelleråsen), Ryan Lee Nelson (Gjøvik-Lyn), Michael Phillipe Bal Singh (Lørenskog), Elmahdi Bellhcen (Elverum), Jesper Andreas Grundt (Kongsvinger 2), Kasper Erichsen Amdal (Stovner), Mikkel Gran Frankmo (Brumunddal), Sander Werni (Raufoss 2), Kim Brenna (FUVO), Brian Lysebo Johnsen(Elverum), Martin Bergum (LSK2), Moduba Coker (Grorud 2), Oliver Banken (KIL 2) Tobias Hestad (Raufoss 2)

Kort oppsummering av 4.serierunde

Et opprykksjagende Lørenskog-lag mot et Stovner uten poeng burde være grei skuring, men den gang ei. Til tross for at Lørenskog skapte nok sjanser til å vinne med både to og tre mål, måtte de nøye seg med 0-0 og poengdeling.

FK Toten – FUVO 2-4

Sekspoengerskamp hvor FUVO først og fremst ikke hadde råd til å tape. Etter en rotete start på kampen tok FUVO mer og mer over siste halvdel av første omgang. Etter en halvtime satte Kim Brenna inn sitt første mål for sesongen. Fem minutter senere doblet Kristoffer Bugge ledelsen. Gjestene fra Opakermoen kom til flere gode målsjanser på slutten av omgangen og kunne med hell punktert kampen. I stedet reduserte FK Toten til 1-2 etter et frispark endte via noen omveier i beina på Daniel Kraska. Ti minutter ut i 2.omgang utlignet hjemmelaget til 2-2. De var nå i førersetet og kunne med hell tatt ledelsen. Men igjen var FUVO best mot slutten av omgangen. Med ti minutter igjen å spille sendte Kim Brenna gjestene på nytt i føringen og med et par minutter igjen å spille fastsatte Tobias Solem Karlsen sluttresultatet til 2-4 med et langskudd fra ca 50 meter.

Nybergsund startet oppgjøret best og hadde bra tempo i første halvdel av omgangen, men etter hvert tok Brumunddal over initiativet. Etter en halvtimes spill sendte Preben Finstad hjemmelaget i ledelsen med sitt fjerde mål for sesongen. I andre omgang kom gjestene fra Nybergsund etter hvert til flere gode målsjanser, og etter 55 minutter fikk de sin fortjente utligning. Kampen lå og vippet, men ingen av lagene klarte å score flere mål og kampen ebbet ut med 1-1 og poengdeling

Kampen mellom Gjøvik-Lyn og Raufoss 2 ble aldri spennende. Allerede etter 12 minutter stod det 3-0 til serielederen og derfra og inn var kun et spørsmål, og det var hvor stor seieren skulle bli. Hjemmelaget viste hvorfor de er den største seriefavoritten. De rett og slett spilte ball i hatt med gjestene. Til slutt stod det 7-1 etter 3 mål av Arne Ravndal, 2 av Rocky Lekaj og ett av Jonathan Sandberg og Andreas Østerud. I tillegg til målene hadde Gjøvik-Lyn fem baller i treverket.

KIL 2 – Grorud 2 1-2

KIL2 imponerte mot et godt LSk2 sist, og fortsatte å imponere mot Grorud 2. Det var riktignok gjestene som tok ledelsen etter et kvarter. KIL-gutta skapte flere gode sjanser, men måtte vente til en times spill før Oliver Banken utlignet til 1-1 fra straffemerket. Hjemmelaget jaget seiersmålet og var kun et stangskudd unna sitt andre mål. I stedet var det Grorud 2 som kunne juble for scoring på overtid. Et surt tap for KIL2, som etter spill og sjanser var det beste laget.

Knallsterk opphenting endte til slutt med poengtap for et opprykksjagende Elverum. Gjestene fra LSK 2 startet kampen med å ta ledelsen allerede etter to minutter, for så å doble den før 1.omg var halvspilt. Elverum gjorde tre bytter i pausen og etter en times spill var det dags for 1-2 og ti minutter senere så utlignet hjemmelaget til 2-2. Med ni minutter igjen å spille så hadde Elverum snudd kampen. Innbytter Brian Lysebo Johansen satte inn sitt andre for dagen. Vertene hadde seieren i lomma til det var spilt fire overtidsminutter, da utlignet Apipon Tongnoy til 3-3, som også ble sluttresultatet.

Et Gjelleråsen lag med 9 poeng i sekken tok oppskriftmessig ledelsen mot et Ull/Kisa 2-lag uten poeng. Bortelaget tok etter hvert over initiativet i kampen og utlignet til 1-1 etter 65 minutter. Gjestene fra Jessheim så ut til å være fornøyde med ett poeng, mens Gjelleråsen jaget seiersmålet. De kom til flere gode målsjanser, men ballen ville ikke inn. Dermed endte kampen med sesongens første poeng for Ull/Kisa 2 og det første poengtapet for Gjelleråsen.