9 Lillestrøm 2 8 2-2-4 21-24 8
10 Frogner 7 2-0-5 15-24 6
11 Hauerseter 9 1-1-7 14-35 4

Nannestad – FUVO 0-3 (0-1)

FUVO vinner kampen 3-0 fortjent. I den første halvtimen brenner gutta fra Oppakermoen tre hundre prosent sjanser, etter mye godt spill med kombinasjoner fra kant og frispilling igjennom midt. Godt keeperspill fra Nannestad sin side gjorde at FUVO ikke ledet kampen tidlig.

Etter 34 minutter sitter det første målet. Målscorer Håkon Amundsen Hernes. Og da tar det litt fyr i kampen.

35 minutt: Nannestad rett i angrep, men sjansen avverges, og keeper skal sette i gang spillet, men Nannestads spiss oppfatter situasjonen og setter keeper under kraftig press. Spissen klarer å få med seg ball, mens keeper holder han og legger han i bakken. Klart rødt kort til keeper, og straffe til Nannestad. Med FUVOs keeper ute av kampen med rødt kort må Karsten Westengen Fjeldberg ikle seg keeperdrakt. Nannestads spiller setter straffen høyt over mål, og det står fremdeles 1-0 til FUVO. Noe som også blir pauseresultatet, etter klokt spill fra FUVO inn mot pause.

2.omgang

FUVOs gode spill fortsetter. I det 55. minutt pådrar lagetet gult kort som må sones 5 minutter på benk.

I det 60. spilleminutt får FUVO frispark fra 45 meter. Fredrik Granberg setter det frisparket nokså høyt, hvorpå keeper må gjøre et forsøk på å slå ballen over tverrligger, men er uheldig å klarerer ballen i eget mål. 2-0 til FUVO med 9 mann på banen.

Sluttresultatet settes 10 minutter før slutt med nok en frisparkperle fra Fredrik Granberg. 3-0 til FUVO, og inntar med det tabelltopp.

Neste kamp for FUVO-guttene er mandag 10.juni, hjemme mot Fet 2

FUVO stilte med følgende lag: Fredrik Dio Olin, Mantvdas Gecas, Seim Erimias, Niklas Thøger-Andresen, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Victor Joswig Næss, Nicolay Snildal, Karsten Westengen Fjeldberg, Martin Breen, Noah Sebastian Trudvang, Ola Bergsmo, Kristoffer Hølmo Kvitberg, Alexander Persvangen-Johansen, Eskil Amundsen Hernes og Håkon Amundsen Hernes.