Ny seier til Fenstad FK /R&Å Jenter 13 år

Nær sagt som forventet og som vanlig tok samarbeidslaget Fenstad FK/R&Å nok en seier da de mandag besøkte Marikollen og møte med Rælingen 2.

Sunniva Søreng med fire mål i storseier

Allerede etter 2 minutter satte hun som skulle vise seg å bli kampens profil, Sunniva Søreng, inn det første målet til Fenstad FK/R&Å. Hjemmelaget utlignet etter 8 minutter, men drøye ti minutter senere sendte Søreng bortelaget på nytt opp i ledelsen. Like før pause satte Fenstad FK/R&Å inn nok et mål slik at de kunne gå i garderoben etter første omgang med 3-1 ledelse

Sunniva Søreng var «on fire» og scoret sitt tredje mål før Martine Fjellhaug Eirksen satte inn gjestenes femte etter 50 min. To minutter senere satte Søreng inn 6-1 til Fenstad FK/R&Å. I kampens siste spilleminutt fastsatte Vilde Kristine Aarhus sluttresultatet til 7-1.

Jentene står dermed med 17 seiere på 18 kamper og har scoret utrolige 90 mål. Med tre kamper igjen så bør målet være å komme over 100 mål.

Neste kamp for Fenstad FK/R&Å er mandag 23.september, hjemme mot Skjetten.