Ny seier og tabelltopp for Team Nes 1 gutter 14 år

2.div Gutter 14 år    Team Nes 1 – Strømmen 7-0 (3-0)

Team Nes 1 gutter 14 år har virkelig fått dreis på spillet sitt, og har gått fra den ene seieren etter den andre etter at laget startet sesongen med et surt ettmålstap for Skedsmo 2.

Tidlig scoring i femte kamp på rad

Tidligere denne uken var de vertskap for et Strømmen lag som lå to poeng bak de før matchen. Men Team Nes gutta gjorde som de har gjort i alle sine tidligere kamper denne sesongen, de spurtet ut av startblokkene og scoret før de supporterne hadde rukket å finne plassene sine langs sidelinja. Kampen hadde ikke passert minuttet før Lazar Andreas Radanovic hadde plassert den første ballen i nettmaskene bak en fjorjamset Strømmen-keeper.

Tallene 7-3-8-6 og 1 er ikke de fem første tallene i forrige uke lottorekke, men antall minutter Team Nes har brukt på score sitt første mål i samtlige kamper denne sesongen.

Det andre målet i kampen lot vente på seg til første omgang var halvspilt. Målscorer denne gangen var Samuel Laurence Clasby. I omgangens siste minutt la Oliver Joswig Næss på til 3-0, som også ble pauseresultatet.

Radanovic og Clasby med to nettkjenninger hver

Lazar Andras Radanovic gjorde som i første omgang, han scoret også det første målet i andre. Neste man til å bli tomålsscorer var Samuel Laurence Clasby. Da var det spilt 55 minutter og seieren var langt nede i lomma. Ti minutter senere satte Fredrik Hanekamhaug inn lagets sjette og i kampens siste minutt, fastsatte Sigurd Røseplass Aas sluttresultatet til 7-0 til Team Nes.

Tre lag med like mange poeng på toppen av tabellen

Det går mot en meget spennende avslutning på årets sesong, hvor målforskjell fort kan bli avgjørende. Etter denne kampen så topper Team Nes tabellen med 12 poeng, men Ull/Kisa 2 og Skedsmo 2 har like mange poeng og kun ta poeng bak disse jager LSK 2 med 10 poeng.

Neste kamp for Team Nes 1 er søndag 26.september, borte mot LSK 2

Team Nes stilte med følgende tropp: Yosyas Bereket Abraha, Oliver Joswig Næss, Sigurd Røseplass Aas, Arslan Ali Hussain, Sander Granlien-Hartweg, Jimmi Pettersen, Kristoffer Snildal, Fredrik Hanekamhaug, Daniel Juel Nyland Jensen, Efe Cetin, Samuel Laurence Clasby, Lazar Andreas Radanovic, Mateo Strenbro og Marius Lundberg