R&Å 2 J13 avsluttet med seier

Jenter 13 år Nivå B3 sluttspill  R&Å2 – Høland 11-10 (5-5)

R&Å stod med to tap før laget avsluttet årets sesong med hjemmekamp mot Høland. Det var ventet et jevnt og spennende oppgjør, og det ble det. Lagene fulgte hverandre som skygger og scoret annenhver gang. Etter første omgang stod det 5-5.

Hjemmelaget fikk en god start på andre omangen og var raskt oppe i 8-6 ledelse, men Høland svarte med å utligne til 8-8. Med fem minutter igjen å spille tok Malene Andresen Norum tak i matchen og satte inn to av sine totalt sju mål og økte på nytt R&Å sin ledelse til to mål. Gjestene reduserte en gang, men det ble med det.  En jevn og spennende kamp mellom to lag som fulgte hverandre fra start til slutt endte heldigvis for R&Å-jentene med 11-10 seier.

Seieren betyr at R&Å endte på 9.plass av totalt 12 lag. Jentene vant fire kamper og tapte sju.

R&Å stilte med følgende lag: Eline Langås, Norah Linnéa Stenberg Byhring (1), Malene Andresen Norum (7), Ikram Idrissi Janati, Mia Stirbyte (2), Safeae Idrissi Janati (1), Hanna Klich, Hanna Melsnes, Isabelle Sandnes Florvik og Anna Sofie Aas