R&Å 2 jenter 13 år med sterk seier over Skedsmo 2

Jenter 13 år. R&Å 2 mot Skedsmo 2  9-7 (7-4)

Søndag var det duket for et spennende oppgjør i Neshallen mellom R&Å 2 og Skedsmo 2 i Regionsserien jenter 13 år. Skedsmo kjemper helt i toppen og var store favoritter mot et R&Å-lag som  ”bare” hadde vunnet to av sju kamper så langt i sesongen.

Det skulle imidlertid raskt vise seg at R&Å-jentene ikke hadde tenkt å selge seg billig. På stillingen 2-2 sa de bye-bye til Skedsmo. Den ene R&Å spilleren etter den andre viste seg frem og plutselig var hjemmelaget oppe i 6-2 ledelse etter at hele fem spillere hadde notert seg på scoringslisten. Til pause ledet 7-4.

Det er en overdrivelse å si at målene rant inn som perler på en snor i andre omgang. Men det ble en tett og jevn affære hvor Skedsmo var kun to mål bak etter halvspilt omgang. Spenningen var til å ta å føle på helt til kampslutt, men heldigvis klarte ikke Skedsmo å komme i kapp og R&Å-jentene tok en meget sterk 9-7 seier.

Etter et surt ettmålstap for Frogner i forrige serierunde, så smakte denne seieren ekstra godt.

R&Å stilte med følgende lag: Nora Alstad Quille, Norah Linnéa Stenberg Byhring, Malene Andresen Norum (1); Tilde Murud Heiberg, Danyela Sannum, Ikram Idrissi Janati, Hanna Klich (1), Nathalie Torp Andresen (3), Hanna Melsnes, Isabelle Sandnes Florvik (1), Anna Sofie Aas og Nikola Cydzik (3)