R&Å 2 Jenter 14 år spilte uavgjort mot Eidsvold Turn

Regionsserien J14 R&Å 2 – Eidsvold Turn 13-13 (7-5)

R&Å 2 har tapt de tre siste kampene, men var klare for å slå tilbake i torsdagens seriekamp mot Eidsvold Turn. Hjemmekampen ble for anledningen spilt i Eidsvollhallen.

R&Å 2 ledet med to mål til pause

Årnes-jentene var påskrudd fra start og gikk raskt opp i 3-1 ledelse. Eidsvold Turn ga seg ikke uten kamp og klarte å utligne til 3-3. Midtveis i første omgang tok hjemmelaget timeout som jentene responderte veldig bra på. Med to mål hver av Nathalie Torp Andresen og Malene Andresen Norum sørget jentene for at R&Å kunne gå til pause med 7-5 ledelse.

Mistet seieren helt på slutten

Vertene fikk en dårlig etter sidebytte. De fikk lite til å stemme i angrep og Eidsvold Turn snudde 7-5 til 9-11 ledelse etter halvspilt omgang. Da tok R&Å på nytt timeout, og på nytt fikk trenerne den responsen de ønsket. Hanna Melsnes og Natahlia Torp Andresen sørget for at lagene var like langt. Bortelaget tok på nytt ledelsen og med tre minutter igjen å spille lå Årnes-jentene fremdeles under med ett mål. Anna Sofie Aas sørget like etterpå for at lagene var like langt, og med litt over ett minutt igjen å spille sendte Malene Andresen Norum Årnes tilbake i ledelsen. Dessverre klarte Eidsvold Turn å score en gang til, slik at kampen endte 13-13 og ett poeng til hvert av lagene.