R&Å 2 snudde kampen i 2.omgang

Stian Linderoth-Jensen og R&Å 2 vant til slutt

5.divisjon. R&Å 2 – Leirsund 4-3 (2-3)

Det ble tett og jevnt da R&Å2 og Leirsund braket sammen til kamp i 5.divisjon den uken. Det ble også en kamp som vippet frem og tilbake fra start til slutt. Det startet veldig bra for hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter 5 minutter ved Jonas Eng. Vertene fortsatte å kjøre over Leirsund og noen minutter senere økte Lasse Holum Hansen til 2-0.

Leirsund lå under med to mål, men snudde og gikk til pause med ledelse

Gjestene fra Leirsund våknet etter hvert og i løpet av to minutter midtveis i omgangen så scoret de to mål. Det første på et selvmål, mens det andre ble satt inn av Christer Berntsen. Rett før pause pekte dommeren på straffemerket etter en ulovlig handling inne i R&Å-boksen. Stian Hagen var sikkerheten selv fra straffemerket.

R&Å 2 tok tilbake ledelsen i 2.omgang

R&Å 2 gikk skuffet av banen etter de første 45 minuttene, etter å ha gitt bort en tomålsledelse. Samtidig visste de at hvis de fant tilbake til sitt normale nivå, så ville det være mulig å snu matchen i andre omgang.

Sakte men sikkert så fant de tilbake, og etter 62 minutter så fant Fredrik Stenbro Andersen veien til nettmaskene. Hjemmelaget jaget seiersmålet og etter 77 minutter satte nykommer Marcus Høgbakken inn det som skulle vise seg å bli seiersmålet.

Med 15 poeng er R&Å 2 trygt plassert på 5.plass. Neste match for laget er tirsdag 5.oktober, borte mot serieleder Hauerseter.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Jørgen Aaserud, Robin Rognerud, Øystein Riise Pedersen, Magnus Granmo Finset, Jonas Eng, Hans Kristian Hofsrud, Fredrik Stenbro Andersen, Lasse Holum Hansen og Marcus Høgbakken.

Benyttede innbyttere: Fredrik Stokkebryn og Lamek Million