R&Å 2 tapte for første gang på fem kamper

Marius Sormerud Johansen og R&Å 2 fikk det tøft mot Blaker

5.divisjon Blaker mot R&Å 2 4-0 (2-0)

R&Å 2 reiste til Bruvollen og møte med Blaker med fire strake seiere i sekken. Blaker på sin side stod uten seier på sine tre siste. Men motsatt oppgjør endte med 4-6 seier til Blaker, så publikum forventet mange mål…

R&Å 2-spillerne var ikke påskrudd fra start og Blaker tok raskt tak i kampen. Etter et kvarter spill sendte Martin Mathisen hjemmelaget i ledelsen og ti minutter senere økte Mattis Karlsson til 2-0, som også ble pauseresultatet.

Hjemmelaget fortsatte å dominere spillet etter sidebytte, men det skulle også i denne omgangen gå et drøyt kvarter før det ble scoring. Martin Mathisen var i storslag og satte inn to kjappe rett etter hverandre og avgjorde matchen rett etter det var spilt en time på Bruvollen.

R&Å 2 hadde lite å by på og Blaker cruiset inn til en komfortabel 4-0 seier.

Etter 13 kamper ligger R&Å2 på en trygg 7 plass med 15 poeng. Neste kamp for Årnes-gutta er onsdag 24.august da laget møter serieleder Løvenstad på bortebane

Du finner 5.divisjonstabellen her

R&Å 2 stilte med følgende lag: Anders Styrvold, Magnus Helle, Fredrik Stokkebryn, Hans Kristian Hofsrud, Øyvind Hofsrud, Lar Halvor Røisgaard, Magnus Granmo Finset, Marius Sormerud Johansen, Sondre Midtbøen og Mads Elvethun Hansen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen, Alexander Gram Andersen, Remi Myhrer og Truls Frogner