R&Å 3 hadde seieren i lomma til det stod 90 minutter

To straffemål av Kenneth Stokkebryn Jensen var ikke nok til å sikre R&Å 3 seieren

R&Å 3 klinte til med 7-5 over Sørumsand 3 i den første seriematchen, for så å tape 4-2 borte for EIF3. Mandag stilte de et brukbart lag hjemme mot et Varpe-lag som hadde tapt sine to første kamper.

9.div R&Å 3 – Varpe  2-2 (0-0)

Til tross for sjanser begge veier i første omgang, så gikk lagene til pause med 0-0. I andre omgang løsnet det omsider foran målene. Først ut var R&Å 3 og Kenneth Stokkebryn Jensen som sendte hjemmelaget i ledelsen fra straffemerket etter 68 minutter. Dessverre gikk det ikke mer enn fem minutter før Varpe utlignet og lagene var like langt. Men ti minutter etter det første straffesparket blåste dommeren nok en gang for straffespark til vertene, og nok en gang var Stokkebryn Jensen sikkerheten selv. Gjestene fra Varpe jaget utligning, men R&Å-spillerne kjempet godt. Men på overtid tok dommeren fløyta til munnen for tredje gang og pekte på straffemerket, men denne gangen til Varpe. Robert Thorsen gikk frem og satte ballen tilside for Marius Benjaminsen i R&Å-buret. Dermed endte kampen 2-2 og poengdeling.

Neste kamp for R&Å 3 er 14.mai, borte mot Søndre Høland

R&Å3 stilte med følgende lag: Marius Benjaminsen, Sindre Flateng, Adrian Fauskrud Lorentzen, Fredrik Stokkebryn Svend Oskar Bråtho, Warsay Mehari Araya, Kenneth Stokkebryn Jensen, Kjell Myhr, Magnus Granmo Finset, Robin Einarsen, Steinar Hofsrud, Håkon Vestmo, Merih Mengs Goitom, Gøran Johansen og Kristin Skjeldal Mathiesen