R&Å 3 tapte for serielederen

R&Å 3 – Skjetten 4    1-4 (1-3)

R&Å3 fikk det som forventet tøft i møte med serieleder Skjetten 4.Hjemmelaget tok riktignok ledelsen etter 12 minutter ved Henrik Hovbøl Greeny, og holdt på den til halvtimen var spilt. Så satte Skjetten 4 inn tre kjappe scoringer i løpet av sju minutter, og kunne dermed gå i garderoben med 3-1 ledelse. Ti minutter ut i andre omgang fastsatte bortelaget sluttresultatet til 1-4.

R&Å skriver på sin facebookside at R&Å3 holder koken på imponerende vis. Laget, der fokuset først og fremst er det sosiale og «trimmen», har måtte tåle en del tap denne våren, uten at engasjementet har dalt av den grunn.

Nå står to lokaloppgjør for tur for R&Å3. Først ut er bortekamp torsdag 13.juni mot SIF/FUVO3

R&Å3 stilte med følgende tropp: Eirik Sannerud Moe, Stian Hartweg, Sigurd Skogholt Løken, Steinar Hofsrud, Jon Kristian Lystad, Øystein Linnes, Kenneth Stokkebryn Jensen, Kjell Myhr, Stian Linderoth-Jensen, Toma Rimac, Henrik Hovbøl Greeny, Trond Erik Andersen, Jens Kristian Hatten, Christian Strand Hammond, Øyvind Hofsrud, Yosief Bereket Abraha og Merih Mengs Goitom