R&Å futsal klatret på tabellen etter fire poeng på to kamper

Fortjent seier over Røa

Etter fem strake tap avsluttet R&Å futsal 2019 med en meget viktig seier over Vålerenga. I helgen var det tid for årets to første matcher. Første match var mot Røa, et lag de tapte knepent 4-3 for i høst. R&Å-gutta var solide defensivt, samt gode på kontringer. Like før pause sendte Eivind Sveinhaug de blåkledde i ledelsen. Resultatet holdt seg holdt seg til kampen nærmet seg slutten. Da satte R&Å inn to mål ved Hans Kristian Hofsrud og Thomas Buseth. Røa klarte aldri å svare og R&Å tok med det sesongens fjerde seier.

Hadde serietreeren i kne

En time senere var det dags for dagens andre match, mot et godt Veitvet lag som lå på tredjeplass. R&Å fikk tidlig kampen inn i sitt spor og leverte en knallomgang. Allerede etter ti minutters spill hadde de opparbeidet seg en 4-1 ledelse. Hans Kristian Hofsrud scoret det første, mens Håkon Drengsrud scoret det andre og fjerde. Imellom scoret Thomas Buseth.

I andre omgang ga R&Å bort initiativet i kampen. Veitvet gjorde en taktisk vri med å bruk offensiv keeper. Scoret tre mål, før Simen Holter på nytt sendte de blåkledde i ledelsen 5-4. Så fikk de sjansen til å drepe kampen da de fikk 10-meter, men skuddet gikk via keeper og i stolpen. Dette ga Veitvet blod på tann som minuttet før slutt utlignet til 5-5, som også ble sluttresultatet.

Med fire poeng på to kamper klatret R&Å over nedrykksstreken og har samtidig fått god heng på lagene ove

R&Å-kaptein Simen Holter forteller til lagets hjemmeside at synes at laget leverte den beste kamphelten til nå i sesongen.

Røa – R&Å 0-3
Mål: Eivind Sveinhaug, Hans Kristian Hofsrud og Thomas Sund Buseth

R&Å -Veitvet 5-5
Mål: Håkon Drengsrud 2, Thomas Sund Buseth, Hans Kristian Hofsrud, Simen Holter.

Laget: Truls Frogner – Simen Holter, Fredrik Tellefsen, Torstein Sæter, Eivind Sveinhaug, Simen Lirio, Thomas Sund Buseth, Hans Kristian Hofsrud, Håkon Drengsrud og Kjetil Elverum.