R&Å gikk på en liten kollaps mot Gjelleråsen 2

Magnus Krefting Hansen sendte R&Å i ledelsen, men det holdt ikke helt inn

4.div  R&Å – Gjelleråsen 2  1-3 (1-0)

R&Å har ikke fått det til på hjemmebane så langt i sesongen, men kom til oppgjøret mot Gjelleråsen 2 stinne av selvtillit etter 6-0 seier borte mot Aurskog-Høland sist.

De blåkledde fikk en kjempestart på oppgjøret med scoring allerede etter 8 minutter av Magnus Krefting Hansen. Hjemmelaget hadde god defensiv kontroll i første omgang og kunne gå til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

R&Å med god kontroll i 70 minutter

R&Å fortsatte med å kontrollere matchen til Kampuret vippet 70 minutter, da fant Kasper Karlsnes-Bertnsen  veien til nettmaskene og utlignet til 1-1.Rett etterpå kom R&Å til en god mulighet, men i stedet for ny ledelse, så gikk det litt i svart for hjemmelaget. De unge Gjelleråsen-spillerne fikk blod på tann og med tolv minutter igjen å spille så tok de ledelsen 1-2, etter scoring av Patrick Evebø Marigård. Kampen var på ingen måte kjørt og hjemmelaget øynet håp om poeng da Gjelleråsen fikk en spiller utvist i det 84.spilleminutt.  R&Å jaget utligning, men i stedet kontret Ola Vu Remme inn 1-3 til Gjelleråsen 2, som også ble sluttresultatet.

Raumnes & Årnes-trener Trond Johnny Lien var helt ikke fornøyd med prestasjonen i fredags oppgjør. Lien samlet troppen sin umiddelbart etter kampslutt, hvor de ble stående i en sirkel i flere minutter.

Lien sa følgende til RB etter kampslutt:

• Vi må ta lærdom av dette. En slik kollaps kan vi ikke la skje.

Etter fire kamper ligger R&Å på 9.plass med 4 poeng. Neste kamp for laget er onsdag 27.april, hjemme mot Rælingen

Tabellen for 4.divisjon finner du her

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Patrick Elvethun Hansen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Jørgen Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Thomas Buseth, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Martiuns Slette Granum og Mads Elvethun Hansen. Benyttede innbyttere: Magnus Midling Larsen og Magnus Granmo Finset