350

Basket ØST M3 R&Å – BI`S 94-69 (18-26, 29-14, 28-14, 19-15)

R&Å har tapt og vunnet annenhver kamp i det siste, noe som skulle tilsi at det ble tap denne gangen. Men den gang ei.

Lå under etter første periode, men vant til slutt komfortabelt

Det var BI´S som kom best i gang. Hjemmelaget sleit med å treffe kurven og gjestene var klart best og kunne gå til pause setter den første perioden med 18-26 ledelse. R&Å må ha hatt en god pauseprat for flere spillere meldte seg på fra start i andre periode. Laget tok sakte men sikkert igjen B´S. To minutter før andre periode var over tok hjemmelaget for første gang ledelsen 41-40 og med en god sluttspurt kunne de gå til pause med 47-40 ledelse. I den tredje perioden klarte R&Å å dra ytterliggere i fra og før den siste perioden hadde de opparbeidet nok poeng til å ha god kontroll på matchen. Fjerde periode ble jevnspilt, men seieren var allerede i boks og til slutt stod det 94-69 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er lørdag 25.mars, hjemme mot OSI 3

R&Å stilte med følgende lag: Kestas Stankevicius, Zydrunas Antanaitis (27), Klaidas Bicka (20), Dainius Medeisis (2), Donatas Raisutis (4), Robertas Raisutis (4),Marius Karlonas (17), Virginijus Kukanauskas, Deivydas Stankevicius (10) og Tomas Sukys (2)