R&Å/Skarnes 2 jenter 16 år startet med solid seier over Lisleby

Også på jentesiden har klubbene Raumnes & Årnes og Skarnes inngått samarbeid. Jenter 16 år spilte lørdag den første seriekampen hjemme i Neshallen mot Lisbleby. R&Å/Skarnes stiller med to lag i samme serie og dette laget er da andrelaget.

Jenter 16 år nivå 2  B 3 sluttspill:R&Å/Skarnes 2 – Lisleby 29-22 (16-15)

At det var gått en stund siden forrige match var ikke vanskelig å se. Hjemmelaget virket både nervøse og usikre, og lot gjestene ta initiativet i kampen fra start av.  R&Å/Skarnes 2 ble jagende etter og ble liggende under 6-9, før de sakte men sikkert spiste seg opp til 10-10. Etter 24 minutter sendte Thea Elise Lien Stenseng hjemmelaget opp i ledelsen for første gang og til pause stod det 16-15 etter at Lily Wilhelmine Ellefsrud scoret rett før dommeren blåste av førsteomgangen.

Gikk utpå parketten i andre omgang og suste fra motstanderen

Laget tok med seg selvtilliten fra slutten av første omgangen ut på parketten etter sidebytte. Med tre kjappe scoringer i løpet av omgangens to første minutter så hadde de opparbeidet seg en firemålsledelse. Det hjalp ikke mye at Lisleby klarte å redusere to ganger, for R&Å/Skarnes 2-jentene satte på turboen, scoret seks av de sju neste målene og hadde med det parkert Lisleby en gang for alle. Da dommeren blåste av hadde R&Å/Skarnes2 tatt en meget komfortabel 29-22 seier.

Det var etter våre rapporter strålende innsats av samtlige og en skikkelig lagseier.

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (1), Lily Wilhelmine Ellefsrud (6), Moa Johanna Møllhaug (3), Ingrid Øksdahl Nygård, Thea Elise Lien Stenseng (3), Agathe Sektnan Bakli, Elina Pedersen Ullerhaug, Martine Aas Railton (2), Ingrid Larsen (2), Anne Olivna Møllhaug (10), Julie Heiberg (1), Celina Sæterbakken Hagen (1)