R&Å spilte uavgjort mot rekruttlaget til Eidsvold Turn

Jesper Aaserud scoret R&Å sitt mål i møte med Eidsvold Turn 2

Treningskamp. R&Å – Eidsvold Turn 2 1-1 (1-1)

Raumnes & Årnes slo Hallingdal 4-1 i den første treningskampen for året. Tirsdag tok de imot et meget ungt Eidsvold Turn 2-lag til dyst på Årnes kunstgras.

Etter en jevn start på oppgjøret hvor begge kom til et par halvsjanser så tok Raumnes & Årnes ledelsen midtveis i første omgangen. Jesper Aaserud sendte i vei et frispark som gikk via en Eidsvold Turn-spiller og inn i mål. Vertene så ut til å gå til pause med 1-0 ledelse, men rett før pause så utlignet gjestene til 1-1.

Ingen av lagene klarte å få et skikkelig overtak i andre omgang og det ble heller ikke produsert alt for mange målsjanser. Dermed ebbet kampen også ut med 1-1, i en kamp hvor Årnes-gutta viste solide defensive takter, mens sleit med å komme til alt for mange målsjanser offensivt.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Patrick Elvethun Hansen, Marius Solhaug, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Jesper Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Granmo Finset og Petter Hanekamhaug. Benken. Sindre Edvardsen Nyhus, Jørgen Aaserud, Øystein Riise Pedersen, Fredrik Stokkebryn, Aleksander Gram Andersen