R&Å vant selv om de måtte avslutte kampen med 9 spillere

Truls Frogner vartet opp med matchvinnerredning på slutten av matchen

4.div. Rælingen mot R&Å 1-2 (0-1)

R&Å leverte en god vårsesong og høstsesongen har også startet bra for de blå og hvitkledde. Før høstens fjerde kamp stod de med to solide seiere og uavgjort borte mot serietoer Gjelleråsen 2.

Årets tiende seier og Hanekamhaug sitt tiende mål for sesongen

Etter en ta og føle på innledning på kampen tok R&Å-gutta mer og mer over. Laget hadde en ball i nettmaskene som ble avblåst for offside før assistkongen Eivind Sveinhaug etter 24 minuter fant Petter Hanekamhaug med en stikker. Han gjorde ingen feil og sendte bortelaget i ledelsen 0-1. Dette var Hanekamhaug sitt tiende mål for sesongen. R&Å hadde full kontroll de første 45 minuttene og gikk til pause med en fortjent 0-1 ledelse.

Krefting Hansen ble matchvinner

Rælingen var litt mer med i starten etter sidebytte, men etter en snau times spill så serverte Martinus Slette Granum ballen til Magnus Krefting Hansen, som doblet ledelsen for bortelaget. Så ble de action på Marikollen Kunstgress. Først fikk Markus Grønvold gult kort etter 65 minutter, før han fem minutter senere pådro seg nytt gult kort og dermed rødt og en tidlig dusj. Innimellom de gule kortene så reduserte Rælingen til 1-2 fra straffemerket.

To røde kort for R&Å

Mot slutten av kampen ble det skikkelig kaos. Det som kunne blitt en komfortabel R&Å-seier, endte nytt rødt kort, denne gangen til Fredrik Stenbro. og et par gode muligheter til hjemmelaget. Med to spillere færre ble gjestene trøkket bakover. De kom også til en meget god avslutning helt på tampen, men R&Å-keeper Truls Frogner vartet opp med en glimrende matchvinnerredning. Nærmere enn de kom ikke Rælingen, og R&Å tok med det høstens tredje seier av fire mulige.

Til avisen Raumnes sa R&Å-trener Trond Johnny Lien følgende:

• det ikke er noen hokus pokus.
  • Jeg har latt spillerne få spille på det de er gode til, sier Lien. Han legger til at han har opparbeidet seg en grei rutine som trener og tidligere spiller, og bruker av erfaringene sine.
  • Jeg gjør det samme i R&Å som jeg gjorde i EIF i fjor. I R&Å handler det om angrepsfotball, men det må selvsagt settes i system, sier Lien. For uansett hvor god du er, så må du ha en god defensiv organisering som en base.

R&Å tok tilbake tredjeplassen siden Ull/Kisa 2 ikke spiller før tirsdag. Neste kamp for Årnes-gutta er førstkommende lørdag , hjemme mot Hauerseter.

Tabellen for 4.divisjon kan man se her

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Fredrik Stenbro, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Martinus Slette Granum. Benyttet innbytter: Mads Elvethun Hansen