R&Å3 raknet i 2.omgang

Løvenstad 2 – R&Å 3 6-2 (2-1)

Løvenstad 2 har vært en løs kanon i innledningen på årets sesong. Laget klarte ikke stille lag borte mot Haga, og møtte opp med kun 10 spillere til bortemøte med SIF/FUVO3. Til hjemmemøte med R&Å 3 hadde de imidlertid klart å skrape sammen hele 12 spillere inkl fem spillere som spilte a-kamp dagen før.

R&Å3 utlignet til 2-2 etter 51 min, tapte 6-2

Vertene føyk som en rakett ut da dommeren blåste i fløyte og allerede etter to minutter satt den første ballen i nota bak R&Å-keeper Jan Olav Indbjør Ugelstad. Etter 25 minutter utlignet Semere Brhane for R&Å 3 og skapte med det balanse i regnskapet. Like før pause tok hjemmelaget på nytt ledelsen, men fem minutter ut i andre omgangen var det tid utligning. Målscorer for gjestene var Stian Linderoth-Jensen.

Men så raknet det skikkelig for R&Å3. I løpet av det neste kvarteret scoret Løvenstad 2 tre mål og gikk fra 2-2 til 5-2, og seks minutter før slutt fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 6-2.

Neste kamp for R&Å 3 er tirsdag 4.juni, hjemme mot Skjetten 4

R&Å 3 stilte med følgende lag: Jan Olav Indbjør Ugelstad, Warsay Mehari Araya, Jens Kristian Hatten, John Kristian Lystad, Kenneth Stokkebryn Jensen, Semere Brhane, Øystein Linnes, Kjell Myhr, Stian Linderoth-Jensen, Toma Rimac og Henrik Hovbøl Greeny.

Benken: Christian Strand Hammond, Gøran Johansen, Trond Erik Andersen, Petter Berg Haugen og Merih Mengs Goitom