Redusert Haga G15 lag fikk det tøft mot Frogner

Kampfakta:  Frogner – Haga (16-9)  27-15

Keeper Tobias Olsen spilte sin første seriekamp i 2022, etter endelig å ha fått av seg gipsen.

Det var ikke overraskende at vertene åpnet scoringsballet, men bruntrøyene svarte umiddelbart. Så var det ganske jevnspilt i den første halvdelen av omgangen, det som skilte var at hjemmelaget greide å omsette sjansene sine i tellende mål. Det greide ikke bruntrøyene. På stillingen 5-8, takket hjemmelaget for følget og dro bare mer og mer ifra. Ved halvspilt kamp, stod det 16-9 til Frogner på måltavla.

I pausen fikk Haga samme beskjed de har fått i nesten hver kamp etter jul; må flytte beina både i forsvar og i angrep, samt at skudduttellingen må bli bedre.  Ikke avslutt på halvsjanser.

Lagene scoret en gang hver tidlig i omgangen, før Frogner takket for følget og scoret 7 på rad. Kampen var avgjort for lenge siden. Kun en transportetappe den siste halvdelen.  Sluttresultat 15-27 tap.

Haga stilte med følgende lag:Tobias Olsen, Marius Qvigstad, Tony Elias Schau, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

Målscorere Haga: Daniel Gruszczynski 4, Benjamin Sefring 3, Ruben Kværner 3, Emilio Markussen 2, Marius Qvigstad 1, Henrik Sakshaug 1 og Tony Schau 1.  Toppscorer Frogner: Jonas Kvarnstrøm 6. Utvisninger:  Haga ingen. Frogner 3×2 min.