Sesongens første seier til Skogbygda

Gatute Borgenholt banket inn tre mål i 7-4 seieren over Dalen

Etter null poeng på de to første matchene, så var det et revansjesugent Skogbyga-lag reiste til Dalen for å reise kjerringa. Spillende-trener for hjemmelaget er Martin Wiker. For to år siden trente han FUVO til et suverent opprykk til NTL, men der andre har tatt steget oppover, så valgte Wiker å bli spillende trener i 8.divisjon

8.div. Dalen – Skogbygda 4-7 (3-4)

Vi har tatt en prat med SIF-trener Daniel Heimnes som oppsummer kampen med følgende ord:

• Dette var helt klart en kamp med to forskjellige omganger. Vi hadde blitt enige om å gå forsikte ut, men dette hadde også Dalen bestemt seg for. Da tar vi tak i ballen og synes vi starter godt og kommer best i gang, der vi ruller opp flere gode angrep, der bare den siste pasningen/innlegget mangler. Men Dalen tar likevel ledelsen der vi nok slipper dem litt for lett gjennom på en lang pasning. Omgangen fortsetter likt som den startet hele veien gjennom, men endelig får vi uttelling og setter 4 mål, der høydepunktet nok er en het kandidat til årets mål av Jørgen Kårstad der han smeller ballen i krysset fra 25 meter. Ser ut som vi skal gå til en komfortabel 4-2 ledelse, men så setter Dalen også ett lite vidundermål fra ca samme hold, og omgangen ender 4-3 i favør oss.

Knepen SIF ledelse til pause

• Da det var vi som førte kampen med ballen i første, var det Dalen som gikk mye hardere ut i andre og hadde ballen mest. De setter tidlig inn ett ganske bra press på oss, men vi rir det fra oss og er skumle på kontringer, og får tidlig uttelling for dette og opp i 5-3. Da vi i første omgang spilte en veldig god omgang med ballen, spiller vi i andre en fryktelig god omgang «uten» den.

Komfortabel seier til slutt

• Dalen fortsatte å styre, men føler egentlig aldri de kom til noen veldig store muligheter og vi forsvarer oss og kriger veldig godt. Vi fortsetter å være skumle på kontringer, og burde egentlig punktert kampen tidligere enn vi gjør. Da Markus Sæter endelig setter spikeren i kista 6-3 mister Dalen litt piffen og vi styrer kampen ut og legger på til 7-3. Dalen får ett lite trøstemål da vi tømmer oss litt på overtid.

Målscorere for Skogbygda: Gaute Borgenholt 3, Markus Sæter 2,Jørgen Kårstad, Aleksander Flinkop

Neste kamp for Skogbygda er mandag 30.august, hjemme mot Rælingen 2

Skogbygda stilte med følgende tropp: Harald Nilsen Sandmo, Bjørn André Brendengen, Tobiasz Rzeznik, Eivind Husås, Tobias Nikolai Monsrud, Jørgen Kårstad, Axel Dybvig, Espen Thorvaldsen, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Jan Niklas Hagen, Niklas Holm Martninsen, Markus Sæter, Aleksander Flinkop, Fredrik Nordli, Andreas Rønold Johnsen og Tor Erik Tømmerbakk