SIF-opprykket røyk, tross drømmestart

Gaute Borgenholt scoret to mål for SIF

8.div. Skogbygda – Fet 3 3-3 (2-1)

Skogbygda ledet 2-0 etter 6 minutter

Skogbygda fikk en drømmestart på hjemmemøte med Fet 3. Laget suste i en så stor fart ut av startblokkene at selv Usain Bolt ville sett ut som en mosjonsløper. Axel Dybvig sendte vertene i føringen etter 4 minutter og to minutter senere doblet Gaute Borgenholt ledelsen. Det så ut som det ville bli en «Walk in the park» for Skogbygda, men halvveis ut i første omgang så reduserte bortelaget. Det var litt ampert hele kampen igjennom og fire minutter før pause så dro dommeren frem det røde kortet til en Fet 3-spiller.

8 gule og 2 røde kort

Skogbygda gikk til pause med 2-1 ledelse, som ble til 3-1 fem minutter ut i andre omgang. Igjen var Gaute Borgnholt siste mann på ballen før den gikk over målstreken. Med to mål og en spiller mer i over en omgang, så luktet det hjemmeseier lang vei. Dessverre klarte ikke Skogbygda å holde roen. Fet 3 reduserte til 3-2 etter 55 minutter, og fem minutter senere pådro Tobias Rzeznik seg sitt andre gule kort og en tidlig dusj. Dermed måtte lagene avslutte kampen ti mot ti spillere. Gjestene fra Fetsund brukte kun tre-fire minutter på å utligne til 3-3.

Begge lagene kjempet for seieren, det resulterte i flere gule kort. Totalt delte dommeren ut 8 gule og 2 røde kort i kampen som til tross for store målsjanser til å avgjøre i begge endene, endte 3-3 og ett poeng til hvert av lagene.

Med en kamp igjen å spille ligger Skogbygda på 4.plass, men ville med seier hatt en fair sjanse til å ta andre plass og rykket opp. I den siste matchen så møter de Eidsvold Turn 3 på bortebane.