Sjette strake hjemmeseier for R&Å

Martinus Slette Granum

Martinus Slette Granum scoret ett mål i 3-0 seieren over Aurskog-Høland

4.div  R&Å mot Aurskog-Høland 3-0 (0-0)

To lag i hver sin ende av tabellen møttes lørdag på Årnes kunstgras. Hjemmelaget R&Å lå på tredjeplass, mens gjestene fra Aurskog-Høland lenge har ligget under nedrykksstreken, men vant sist og har nå endelig tatt et lite steg vekk fra nedrykkssumpa.

I våroppgjøret på Høland stadion feide de blåkledde fra R&Å hjemmelaget av banen med sifrene 6-0, og til dagens oppgjør manglet Aurskog-Høland flere av sine beste spillere. Dermed luktet det seier til vertene før kampstart.

Målløst til pause

Etter en forsiktig åpning på kampen tok R&Å mer og mer over, men de sleit med å trenge gjennom et godt defensivt  Aurskog-Høland lag. Tempoet i første omgangen var imidlertid ikke all verden og det ble skapt få målsjanser. Nærmest  scoring var Arne Holter og hjemmelaget, men avslutningen fra langt hold traff tverrliggeren.

R&Å klart best i andre og tok en fortjent 3-0 seier

Årnes-gutta kom utpå matta i andre omgang med en helt annen giv og det tok bare tre minutter før Petter Hanekamhaug sendte hjemmelaget i ledelsen 1-0. Vertene fortsatte å kjøre på og over gjestene, og etter en times spill fra det dags for 2-0. Et innlegg fra Eivind Sveinhaug fant veien til Martinus Slette Granum, som på sin side feide ballen i mål ti-tolv meter. Sveinhaug har vært god i flere kamper og han skulle også få æren av å fastsette sluttresultatet til 3-0 med et drøyt kvarter igjen å spille.

Med sin andre strake seier i høst så trygget R&Å tredjeplassen. Skedsmo leder med 38 poeng, med Gjelleråsen 2 på andre med 31 og R&Å på tredje med 28, men med en kamp mer spilt enn de to øverste. Neste kamp for R&Å er mandag 15.august, borte mot Gjelleråsen 2

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Martinus Slette Granum. Benyttede innbyttere: Robin Rognerud, Jørgen Aaserud og Marcus Solberg Damstuen