Skogbyga best i lokaloppgjøret mot R&Å 3

8.div   Skogbyga – R&Å 3 4-1 (1-1)

Det ble på ingen måte en veldig velspilt kamp fra noen av lagene, men det var som et lokaloppgjør skal være, intens og spennende.

Håkon Vestmo sendte R&Å 3 i ledelsen

Kampen lå og vippet fra start, der det var to lag som klarte å nullstille hverandre en periode og uten at for mye skjedde. Helt frem til R&Å 3 fikk en veldig stor dobbeltsjanse, men Skogbygas polske keeper vartet opp med to kjemperedninger. Rett før det hadde hjemmelaget kommet til to store sjanser som de burde utnyttet bedre.

R&Å 3 og Håkon Vestmo fikk etter hvert hull på byllen etter en godt timet langpasning i bakrom. Ikke lenge etterpå blåste dommeren straffe til Skogbygda, som Gaute Borgenholt satte via keeper og inn i mål

SIF-keeper Piotr vartet opp med strafferedning og flere matchvinnerredninger

Like før pause var det bortelaget sin tur til å få tildelt det straffespark. Men igjen klinket Piotr Sobieszczuk med en mesterlig redning. Og med det var en nervepirrende første omgang ferdig.

Gjestene fra Årnes tak i matchen fra start etter sidebytte, og igjen måtte Skobygdas sisteskanse tre til med en kjemperedning. Vertene klarte etter hvert å riste av seg sjokket og brant en stor sjanse, før Axel Dybvig slo et glimrende innlegg til Kenneth Nordli, som tok ned ballen og kontant banket ballen i nettmaskene. 2-1 til Skogbygda.

Kenneth Nordli med sesongens første hat-trick

Kampen fortsatte å være intens og tett, uten av det kom noen virkelige skremmeskudd fra noen av lagene, men med tjue minutter igjen å spille vant Jørgen Kårstad ballen på egen 30 meter og satte fart, rundet tre mann på et løp på 50 meter før han slo en fin stikker til Kenneth Nordli, som klarte å holde R&å-stopperen punna og banket ballen forbi keeper og inn til 3-1.

Herifra og ut forsvarte Skogbyga seg godt og var skumle på kontringer, i en periode både R&Å 3 kunne redusert og vi kunne punktert kampen. Med fem minutter igjen å spille så utnyttet Kenneth Nordli en miss i R&Å-forsvaret og fastsatte sluttresultatet til 4-1 med sitt tredje mål for dagen.

• Dette var slik ett lokaloppgjør skal være, spennende og intenst. Årnes ga oss mer fight enn det vi hadde fått de siste kampene og føler det var jevnt. Vi var bedre i begge boksene og det var det som til slutt avgjorde kampen til vår fordel. Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen, med viljen og innsatsen til gutta. Vi kriger godt og føler vi i lengre perioder har god kontroll defensivt, og vi putter til slutt 4 mål, avslutter en smørblid Daniel Heimnes til Nesfotballen

I R&Å3-leiren var ikke humøret like godt

• Årsværste.
  • Skikkelig dårlig.
  • Vi lider av konsentrasjonssvikt og mangler oppmøte i denne kampen. En kamp vi burde kommet mye bedre ut av.  Dessverre ville vi minst. Vi sleit med pasninger, trygghet og det spillet vi har hatt bra tidligere. Vi klarer oss helt greit i 1 omgang, men gir fra oss alt i 2omgang og det mot et lag vi normalt burde spilt bedre mot, dessverre, sier en betuttet Kristian Mathisen til Nesfotballen.

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Jørgen Kårstad, Kristian Engeflaen, André Skogheim, Axel Dybvig, Alexander Holen, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Jan Niklas Hagen, Jørgen Aaserud Westvang, Niklas Holm Martinsen, Markus Sæter, Kenneth Nordli og Andras Rønold Johnsen

R&Å 3 stilte med følgende tropp: Adam Atour, Fredrik Stenbro Andersen, Ruben Kristengård, Omid Taheri, Warsay Mehari Araya, Sigurd Skogholt Løken, Svend Oskar Bråtho, Christian Strand Hammond, Fredrik Stokkebryn, Kevin Lund, Steinar Hofsrud, Petter Berg Haugen, Håkon Bergh, Marius Sormerud Johansen, Henrik Leonsen Sann, Kenneth Stokkebryn Jensen, Håkon Vestmo og Merih Mengs Goitom