R&Å J20 vant stort i seriepremieren

Håndball R&Å

Kolbotn 2 -R&Å 9-20 (3-10)

2019/20-sesongen ble aldri ferdigspilt da Covid 19 gjorde sitt til at alle kampene ble innstilt like før sesongslutt. Det er fremdeles ikke klart når seniorhåndballen kan starte, men heldigvis har flere av damespillerne på R&Å fått muligheten gjennom spill for J20. Søndag tok laget turen til Sofiemyrhallen og møte med Kolbotn 2 til sesongens første match.

Etter litt seriepremierenerver i starten av kampen tok R&Å-jentene etter hvert tak i matchen. Da kampuret viste tretten minutter stod det 3-4 til bortelaget. Så bestemte de blåkledde at nok fikk være nok. Anført av en meget opplagt Emilie Sørby Kløfta, vinket laget farvel til hjemmelaget med å dunke inn første omgangens seks siste mål, slik at de kunne gå til pause med 3-10 ledelse.

Årnes-jentene fortsatte i samme duren etter sidebytte og ledet på det meste med tolv mål. Kolbotn 2 ble aldri noen målestokk og med ett minutt igjen å spille fastsatte Maria Løkkevold sluttresultatet til 9-20 til gjestene fra Årnes.

Emilie Sørby Kløfta ble kampens toppscorer med 8 mål.

Neste kamp for R&Å er 24.september, hjemme mot EIF

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Tuva Hoel (1), Maria Løkkevold (1), Emilie Fayen Svendsrud (3), Anna-Celine Nordby Hartman (1), Tuva Dystland (2), Johanna Nøsterud Hammarstrøm (4) og Emilie Sørby Kløfta (8)