Team Nes G13 vant toppkampen mot LSK 2

Team Nes – LSK 2 4-1 (2-0)

Dagen etter Team Nes sitt G14 lag knuste LSK2, så var det G13-laget sin tur til å ta i mot samme motstander til seriekamp på Haga kunstgress. For en drøy uke siden slo de LSK 1 med hele 19-0 I OBOS cup, det var derfor forventet at man ville kunne matche LSK2 også.

Garantert topp fire plass

Men tok man en kikk på tabellen, så kunne man observere at de ville møte et betraktelig bedre lag enn det de møtte i OBOS cupen. LSK 2 lå helt på toppen av tabellen og hadde fem poeng ned til Team Nes på 4.plass.

Etter tre strake serietap, så vant endelig Team Nes i forrige serierunde borte mot Rælingen 2. Det ga gutta troen på at de kunne fortsette i samme stil også mot LSK2. Med seier ville de mer eller mindre sikre seg en topp fire plass, samtidig var sjansen til å klatre ytterligere helt klart til stede.

Komfortabel seier til Team Nes

Det skulle gå et kvarter av kampen før Team Nes tok føringen 1-0. Gutta følte de hadde mer å gå på og rett før pause så doblet Mathias Henrik Eriksen ledelsen. Hjemmelaget hadde god kontroll på matchen og etter 63 minutter var det dags for 3-0. Gjestene fra Lillestrøm svarte med å gå rett i angrep og redusere til 3-1. I det kampen gikk inn i det siste spilleminuttet så fant Hans Jarle Rode-Hæhre Symens ut at det var på tide å sette spikeren i LSK-kista. Med ett av kampens siste spark på ballen, så fastsatte han sluttresultatet 4-1 til Team Nes.

Team Nes avslutter årets sesong med bortekamp mot Kløfta 2 søndag 10.oktober. Med seier der vil man klarte opp til 3.plass, men muligheten til 2.plassen er også til stede.