Team Nes G16 hadde seiren i lomma, men måtte nøye seg med ett poeng

Fet – Team Nes 3-3 (1-0)

Etter to bra kamper var Team Nes-gutta klare for å fortsette den gode trenden i bortemøte med Fet.

Team Nes lå under 1-0 til pause

Kampen startet jevn uten at noen av lagene kom til noen store sjanser. Som alltid mot Fet var det mye dueller og tøffe tak. Etter 15 minutters spill fikk Fet en corner. Team Nes spillerne var litt uoppmerksomme og slapp en spiller på bakerste stolpe som sendte hjemmelaget i ledelsen 1-0.

Team Nes-trener Allan Hegli var ikke spesielt imponert over gutta sine.

• Vi var alt for omstendige og gutta dro på seg brudd gang på gang. Tversoverpasninger ble gang på gang snappet opp av et aggressivt Fet-lag, dog uten at de skapte for mye sjanser ut av de.
  • Fet ledet fortjent 1-0 etter første omgang. I pausen fikk gutta krystallklar beskjed om at man må bli mer direkte og true bakrommet mye mer.

Snudde 0-1 til 3-1 ledelse

Team Nes-gutta turte ikke gjøre annet enn å gjøre som treneren sa. De gikk i ut i høyt tempo og truet bakrommet til Fet mye mer. Laget skapte flere gode målsjanser og etter et snaut kvarter spill utlignet Martin Nafstad Bjerkestrand til 1-1 med et godt skudd fra like innenfor 16 meteren.

Bortelaget fikk blod på tann, og etter 61 minutter sendte Stian Wåler Johansen Team Nes i ledelsen. Dermed var kampen snudd. Gutta var nå skikkelig i støtet og kun tre minutter senere fikk laget en corner som endte hos Thomas Marsdal, som hælsparket ballen i mål via Fet sin keeper.

Håpløs handsregel gjorde sitt til at TN måtte nøye seg med kun ett poeng

Mot slutten av kampen trykket vertene på for redusering, men Team Nes-gutta så ut til å ha fin kontroll. Så ut av det store intet blåser dommeren for straffe til Fet. Et skudd som går via en spiller og opp i hånden på en Team Nes-spiller. Fet satte straffen sikkert i mål. Dermed var det på ny spenning i kampen.

Etter 2-3 reduseringen trykket Fet på, samtidig som bortelaget begynte å stresse. Hjemmelaget klarte dessverre til slutt å få avfyrt et skudd fra 18 meter som smellin inn i nettmaskene, utagbart for Bjørnar Knapskog-Hope i TN-buret.

• Vi gjorde et siste forsøk fra avspark, men kampen ebbet ut i 3-3 og uavgjort. Dette var en kamp gutta burde kontrollere inn, men en litt håpløs handsregel gjør sitt til at Fet kom inn i kampen igjen.

Team Nes stilte med følgende tropp: Bjørnar Knapskog-Hope, Petter Humstad Seland, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Thomas Marsdal, Adrian Fauskrud Lorentzen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Aleksander Pettersen, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Noa Scott Hagen, Henrik Hansen Lindstad, Herman Berg Smith og Stian Wåler Johansen