Team Nes G16 var klart best, men måtte nøye seg med ett poeng mot Eidsvold Turn

Chris Kaiser Aulibåten og resten av lagkameretene på Team Nes G16 spilte 2-2 i sin første seriekamp for året

1.divisjon Gutter 16 år: Team Nes – Eidsvold Turn 2-2 (1-1)

I årets første seriekamp, kom Eidsvold TF på besøk til Årnes. Gjestene kom best i gang og ledet 0-1 etter kun 5 minutter. Team Nes kom tilbake og utliknet etter et flott angrep i det 21. spilleminutt ved Samuel Claseby. Etter en litt treg start, våknet R&Å og styrte resten av omgangen uten å få mål Lagene gikk dermed til pause med stillingen 1-1.

I andre omgang var spill på en banehalvdel og etter kun 7 minutter, gikk hjemmelaget opp i ledelsen. Denne gangen var det Fredrik Hanekamhaug som var sist mann på ballen før den gikk over målstreken. Hjemmelaget produserte flere klare målsjanser og burde avgjort kampen lenge før slutt. I stedet klarte Eidsvold Turn å få ballen i mål i kampens siste minutt, på sitt eneste angrep i andre omgang.

Veldig surt for Team Nes-gutta som hadde fortjent tre poeng, men som måtte nøye seg med 2-2 og poengdeling.

Neste kamp for Team Nes G16 er søndag 23.april, borte mot Ull/Kisa

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Mio Wahl Brochstedt, Jimmy Pettersen, Trym Lindsveen-Johansen, Amund Eriksen, Daniel Juel Nyland Jensen, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Yosyas Bereket Abraha, Mateo Stenbro, Marius Lundberg, Samuel Laurence Clasby og Casper Haslie Aleksandersen