Team Nes J15 med årets første seier

Jenter 15 år 2.div  Team Nes – Rælingen 3  4-2 (2-0)

Mandag 6.mai var det duket for den første 11ér kampen på Fenstad stadion på ca 20 år da Team Nes jenter 15 år tok i mot Rælingen 3 til årets tredje seriekamp. Jentene har så langt tapt 6-1 for Bjørkelangen og 3-2 for Sørumsand.

Strålende start av Team Nes-jentene

Amalie Celin Fossum Gussiås fikk æren av å score det første målet på Fenstad stadion da hun sendte Team Nes i ledelsen etter fire minutter. Sist gang det ble scoret mål i en 11ér kamp på Fenstad stadion var hun ikke født.

Ledet med to mål til pause

Spillet bølget frem og tilbake, men det føltes som om hjemmelaget hadde et lite overtak i matchen. Gressbanen var overraskende bra, sett i forhold til at vi snakker mai og at det ikke har blitt gjort så mye med banen, kun klippet en gang. Team Nes var nærmest scoring, men begge lagene hadde gode keeper som gjorde sitt til at lenge stod bare 1-0.

Men det skulle komme ett mål til før pause. Sju minutter før pause jaget Fossum Gussiås og Rælingen-keeperen samme ball. Det endte med en duell hvor ballen til slutt endte hos Christina Marie Andersen, som fra 18 meter skøyt ballen inn i det tomme målet. Det betydde at Team Nes-jentene kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

Mira Helen Myrseth økte til 3-0

I andre omgang fikk vi se et enda mer aggressivt og tidvis velspillende Team Nes-lag komme til den ene store målsjansen etter den andre. Og igjen fikk man en pangstart på omgangen. Det var ikke spilt mange minuttene før Mira Helen Myrseth fikk en fin pasning og alene med keeper var hun sikkerheten selv.

Ble litt nerve da Rælingen reduserte til 3-2

3-0 ble til 3-1 etter et kvarter spill. Hjemmelaget fortsatte å produsere store målsjanser og burde punktert kampen, men i stedet ble det ny spenning i kampen da Rælingen 2 reduserte til 3-2 med et kvarter igjen å spille. MOT spillets gang.

Amalia Celin Fossum Gussiås fastsatte sluttresultatet til 4-2

Team Nes-jentene jobbet godt over hele linja, Kjempet om hver eneste ball og nektet Rælingen å score sitt tredje mål for kvelden. Med åtte minutter igjen å spille mottok Amalia Celin Fossum Gussiås en glimrende pasning og alene med keeper fastsatte hun sluttresultatet til 4-2 til Team Nes.

Alt i alt en fortjent seier etter det man må kalle en lagseier med stor L.

Neste kamp for Team Nes er mandag 13.mai, borte mot Fet 3

Team Nes stilte med følgende tropp: Mikaela Vikan-Nordby, Elise Halvorsen, Emma Sofie Ottosen, Mira Helene Myrseth, Jenny Riiser Larsen, Elise Mizban-Riiser, Ugne Imbrasaite, Christina Marie Andersen, Nora Alstad Quille, Signe Tommelstad, Sarah Dunja Selbæk, Anna Sofie Aas, Siri Botilsrud Hansen og Amalia Celin Fossum Gussiås.

2-0 til Team Nes ved Christina Marie Andersen

3-0 til Team Nes ved Mira Helene Myrseth

4-2 til Team Nes ved Amilia Celin Fossum Gussiås