To seire på rad for R&Å 3

9.div avd vinner Sørumsand 3 – R&Å 3 3-5 (1-2)

Tredjelaget til R&Å vant 11-0 i forrige serierunde og stinne av selvtillit var de klare for et nytt møte med et Sørumsand 3-lag de slo 7-5 i seriepremieren.

Kristian Skjeldal Mathisen sendte bortelaget i ledelsen rett før pause

Kampen startet med to tidlige scoringer, ett til hvert av lagene.  Da Sander Tufte Ringnes utlignet til 1-1 fra straffemerket var det spilt tre minutter. Stillingen holdt seg til rett før pause, da sendte Kristian Skjeldal Mathiesen de blåkledde i føringen 1-2-

Fortjent seier til R&Å 3

Samme spiller var på farten rett etter sidebytte og økte til 1-3, og etter en drøy time så satte Magnus Midling Larsen inn R&Å 3 sitt fjerde mål for kvelden. Men kampen var på ingen over. Sørumsand hadde ingen planer om å gi seg uten kamp. Først reduserte de til 2-4 fra straffemerket og med seks minutter igjen så reduserte de til 3-4. I iveren etter å jage utligning, så gikk det som det ofte går, motstanderen scorer og punkterer kampen. Det var nettopp det Stian Aaserud gjorde da han satte inn 3-5 til gjestene fra Årnes.

Neste kamp for R&Å 3 er tirsdag 10.oktober, borte mot Varpe.

Tabellen for 9.div avd vinner finner du her

R&Å 3 stilte med følgende tropp: John Kristian Lystad, Warsay Mehari Araya, Magnus Midling Larsen, Thomas Omvik, Svend Oskar Bråtho, Robin Einarsen, Mikael Dahl Flisen, Kristian Mork Nielsen, Stian Aaserud, Kenneth Stokkebryn Jensen, Sander Tufte Ringens, Toma Rimac, Andreas Olafsen, Kristian Skjeldal Mathisen og Håkon Vestmo