Tredje seier på de fire siste matchene  for R&Å-damene

4.div kvinner. Ammerud mot R&Å 24-27 (9-10)

Etter to solide seire gikk R&Å-damene på et surt ettmålstap mot serieleder Kløfta i forrige match. Det var derfor en heltent gjeng som tok turen til Apaløkka og møte med bunnlaget Ammerud tirsdag kveld

Ettmålsledelse til pause

Martyna Maria Pona ga R&Å en god start på oppgjøret med tre scoringer i starten av matchen. Kampens toppscorer Emma Holtung Lundell fulgte opp med to nettkjenninger og etter tjue minutter ledet gjestene 4-7. Så pådro laget seg en tominutter og vipps så var stillingen 7-7.  R&Å tok tilbake initiativet i kampen mot slutten av omgangen og kunne gå til pause med 9-10 ledelse.

Utnyttet Ammerud utvisning til å dra i fra

Lagene fulgte hverandre i starten av andre omgangen, så fikk Ammerud en tominutter som R&Å utnyttet til det fulle med å gå fra 13-14 til 13-19. Resten av omgangen bar preg av at lagene hadde hver sine perioder, men de blåkledde hadde hele tiden minimum tre mål å gå på. Da dommeren blåste av hadde R&Å scoret 27 mål mot Ammerud sine 24. Emma Holtung Lundell ble kampes toppscorer med 7 mål, tett fulgt av Martyna Maria Pona med 6 nettkjenninger.

R&Å spiller ny kamp allerede i kveld, hjemme mot Lillestrøm 2

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Martyna Maria Pona (6), Ida Nilsen Bergersen (2), Lene Charlotte Olesn (3), Tora Nilsen, Christina Simonsen Thomsen (1), Emma Holtung Lundell (7), Ann-Petrin Unes (1), Anniken Eriksen Foss (6), Natalie Sørensen (1), og Ida Marie Håkelien