Treningskamp. FUVO 2 med fortjent seier over Kløfta 2

Treningskamp . FUVO 2 – Kløfta 2  3-0 (1-0)

Rekruttlaget til FUVO tok søndag kveld i mot Kløfta 2 til årets første treningskamp. Hjemmelaget stilte med stort sett samme tropp som i fjor spilte 6. og 9.divisjon.

Rotete første omgang

Kampen bar i store deler av første omgangen preg av at dette var første match på nesten fem måneder. FUVO 2 var mye bedre enn gjestene fra Kløfta, men fikk ikke spillet til å sitte i første omgang. De kunne allikevel gå i garderoben med 1-0 ledelse etter en pen scoring av Ole Kristian Thorset, som curlet et langskudd pent i motsatt hjørne. I andre omgang ble forskjellen mellom lagene enda tydeligere.

Hjemmelaget skapte mye i andre omgang og tok til slutt en komfortabel 3-0 seier

Allerede etter 30 sekunder vartet FUVO 2 opp med et godt angrep som endte med et innlegg fra William Fossum Østhaug som Heine Risvik Paulsen headet like over. Etter hvert produserte hjemmelaget den ene store målsjansen etter den andre, men effektiviteten stod ikke i stil til det spillemessig overtaket. Det ble etter hvert bare et spørsmål når målene ville komme. Med et snaut kvarter igjen å spille kriget Martin Bjerkestrand ballen fra en kløfta forsvarer og banket ballen i mål. Noen minutter senere ble Simen Scharning spilt igjennom og alene med keeper fastsatte han sluttresultatet til 3-0 til FUVO2.

FUVO stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, William Fossum Østhaug, Jørn-Erik Sogn, Andre Jørgensen, Simen Scharning, Ole Kristian Thorset, Jesper Hoel, Heine Risvik Paulsen, Kenneth Codera Marques Larsen, Fredrik Thorset, Christian Bendiksen, Martin Nafsad Bjerkestrand, Jonas Aarhaug, Emil Holen og Thomas Marsdal

2-0 til FUVO2 ved Martin Bjerkestrand

3-0 til FUVO 2 ved Simen Scharning