Vilde den «ville» scoret fem da FUVO J14 slo Skedsmo 7-2

1.divisjon jenter 14 år  FUVO – Skedsmo 7-2 (2-1)

Marerittstart ble snudd til fotballfest

FUVO-jentene har funnet tilbake til seg selv etter de i starten av oktober, trøblet litt med det ene og det andre.  Mandag spilte laget sin fjerde kamp på en uke, hjemme mot tabellnabo Skedsmo. Det startet dessverre på verst mulig måte for vertene som fikk en i fleisen allerede etter tre minutter. FUVO-jentene kom seg etter hvert over «sjokket» og etter et kvarter utlignet Vilde Aarhus til 1-1, og med fem minutter igjen å spille av første omgangen så ble lynraske Aarhus spilt igjennom alene med keeper. Der var hun som vanlig sikkerheten selv og sendte vertene i ledelsen 2-1, som også ble pauseresultatet.

Vilde putta fem mål = Totalt 15 på 7 kamper

Andre omgangen var så vidt i gang da Vilde Aarhus satte inn sitt og FUVOs tredje mål for kvelden. Vilde var «on fire» og med hjelp av gode medspillere, så ble hun satt opp i gode posisjoner. Fire minutter etter at hun satte inn sitt  tredje så ble hun spilt nydelig gjennom av Sarah Finstad Hansen. Med ett touch så sendte hun ballen nede i hjørnet, utagbart for Skedsmo-keeperen. FUVO fortsatte å kjøre kampen, vartet opp med fine kombinasjoner og det smalt i både tverrligger og stolpe før Sunniva Søreng fant Victoria Østvold Byfuglien på høyrekanten. Hun fikk via et Skedsmo-bein ballen frem til Matilde Ishaug, som på sitt andre forsøk klarte å overliste målvakten. Da var det spilt ti minutter av andre omgangen jentene var på full fart mot en meget fortjent seier.

Skedsmo ville være med på leken og reduserte til 5-2 på et frispark fra 22 meter. Etter en times spill så var det Matilde Wenger sin tur til å tre ballen mellom back og stopper til en for dagen meget opplagt Vilde Aarhus, som satte inn sitt femte mål for dagen og sitt 15 seriemål for sesongen. To minutter senere så serverte Sunniva Søreng en fin pasning frem til Linnea Holberg Fjelland, som fastsatte sluttresultatet til 7-2 til FUVO. Det kunne fort blitt ett mål til, men avslutningen fra Elnaz Hemat traff nedsiden av tverrliggeren og ut.

FUVO klatret til 3.plass på tabellen, men lagene har spilt ujevnt med kamper og laget kan bli alt fra nr 2 til nr 5. FUVO-jentene avslutter sesongen med bortekamp mot Sørumsand torsdag 4.november

FUVO stilte med følgende tropp: Frida Elise Aarhus, Sara Michelle Johnsen, Sunniva Søreng, Daniela Myrvang Freltofte, Mia Iselin Husås, Nora Jusefa Rodrigues Henrikson, Victoria Myrvang Freltofte, Matilde Wenger, Elnaz Hemat, Victoria Østvold Byfuglien, Sarah Finstad Hansen, Elise Gram Andersen, Vilde Aarhus, Linnea Holberg Fjelland og Matilde Ishaug