R&Å 2 og LSK 3 delte poengene i en målrikt kamp

6.div. R&Å 2 – Lillestrøm 3  4-4 (3-2)

Etter tre strake tap tok R&Å 2 sine tre første poeng i forrige serierunde mot Skårer. Denne gangen det Lillestrøm 3 som stod på den andre banehalvdelen.

R&Å 2 hentet opp LSK 3 sin tomålsledelse i første omgang

Fjorårets toppscorer i 6.divisjon, Petter Krekken, sendte Lillestrøm i føringen allerede etter to minutter og fulgte opp med å legge på til 0-2 før det var spilt fire minutter. R&Å 2 svarte med å gå rett i angrep og redusere til 1-2 ved unggutten Marius Lundberg. Stillingen holdt seg til første omgangen var halvspilt, da utlignet Tage Pedersen Dorholt til 2-2. Lagene så ut til å gå til pause med uavgjort, men rett før dommeren blåste i fløyta etter 45 minutter, fant Lars Halvor Røisgaard veien til nettmaskene. Dermed hadde R&Å 2 snudd to mål under til ett mål foran.

LSK 3 hentet opp R&Å 2 sin tomålsledelse i andre omgang

Sju minutter etter sidebytte økte Jørgen Johannessen til 4-2.Dette var også stillingen til det var et kvarter igjen av kampen. Da satte Petter Krekken inn sitt tredje og to minutter senere utignet Jens  Arnesen Gillund til 4-4, som også ble sluttresultatet.

Neste kamp for R&Å 2 er onsdag 22.mai, borte mot Lørenskog 3

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Tage Pedersen Dorholt, Sander Granlien-Hartweg, Casper Ovell-Rolén, Sigurd Røseplass Aas, Lars Halvor Røisgaard, Mateo Stenbro, Kenneth Stokkebryn Jensen, Jørgen Johannessen, Lazar Andreas Radanovic og Marius Lundberg. Benyttede innbyttere: Markus Halvorsen-Korsmo, Omid Taheri, Hans Kristian Hofsrud og Trusl Aasli Asphjell