Tilbakeblikk fra april 2010. Tidligere proffspiller Andre Bergdølmo signerte for R&Å

Andre Bergdølmo er en av Norges mest meriterte fotballspillere. Han endte på 63 A-landskamper for Norge

Han startet sin fotballkarriere i Skjetten, men ble først kjent da han gikk til LSK i 1991. Etter seks sesonger gikk han Rosenborg hvor han ble seriemester fire ganger. Etter EM i 2000 ble han proff i Ajax, hvor han var en slags reservepappa for Zlatan i en periode. I Nederland ble han både ligamester og cupmester. I 2003 gikk ferden videre til Borussia Dortmond hvor han spilte i to sesonger før han signerte for FC København i 2005. I 2007 avsluttet vendte han tilbake til Norge og spill for Strømsgodset i to år. I april 2010 signerte Andre Bergdølmo, som da var 38 år, for R&Å.

Debuterte med 5-1 seier hjemme mot Søndre Høland 11.april

Artikkelen er hentet fra Raumnes

 

 

 

Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Lørenskog


Bildet er fra mai 2022 da FUVO vant 1-0 etter scoring av Andreas Lundgren etter ett minutt.

Forhåndsinfo før kampen mellom FUVO og Lørenskog

FUVO er inne i en tøff periode hvor poengfangsten har vært laber. Riktignok har laget prestert godt på hjemmebane, men spill og sjanser har ikke gitt like mange poeng som de kanskje hadde fortjent. Nå gjenstår en kamp før laget tar sommerferie. En av to store seriefavoritter, Lørenskog, tar lørdag turen til Opakermoen. Sist gang lagene på gresset, vant FUVO 1-0, mens bortekampen på Rolvsrud i 2022 endte 1-1.

Det er ikke til å stikke under en stol at FUVO og Lørenskog er sammen med Gjelleråsen de store skuffelsene så langt i sesongen. Lørenskog hadde som ambisjon å kjempe om opprykk, men er allerede ti poeng bak serieleder Træff. Med 18 poeng befinner laget seg på en noe skuffende 7.plass. Hjemmelaget har heller ikke så mye å rope hurra for. De ligger rett over nedrykksstreken med 9 poeng. Og siden Hødd 2 og Skedsmo møttes denne serierunden betyr det at FUVO må ta poeng og da gjerne tre for ikke ligge på nedrykksplass før lagene tar sommerferie.

Toppscorer for FUVO er fremdeles midtstopper Henrik Fosvold med fire mål, mens Vuk Fajfric er mestscorende hos Lørenskog med samme antall nettkjenninger.

For FUVO er Mario Monteiro og Oskar Berg Nordstrøm ute med skade

Resultater siste 5 kampene

2-0 Lokomotiv Oslo – FUVO

1-2  FUVO – Skjetten

2-0  Hødd 2 – FUVO

3-3  Aalesund 2 – FUVO

2-0  FUVO – Bjørkelangen

5 kamper 1-1-3

 

3-2  Lørenskog – Gjelleråsen

1-3  Kristiansund 2 – Lørenskog

0-2  Lørenskog – Bjørkelangen

0-1   Lørenskog – Skedsmo

2-2  Spjelkavik – Lørenskog

5 kamper 2-1-2

 

Denne artikkelen er sponset av

William debuterte som dommer i G9 kampen mellom FUVO og R&Å

William Høgda spiller til daglig på FUVO G13, men tirsdag 11.juni dømte han sin første fotballkamp. Kampen ble spilt på Opakermoen mellom G9-lagene til FUVO og R&Å

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Team Nes G19 kjemper i toppen i 2.divisjon

Team Nes-keeper Chris Kaiser Aulibråten stengte buret mot Lillestrøm 2

Team Nes G19 spilte to kamper i forrige uke. Den første gikk hjemme mot Strømmen og ble mer eller mindre plankekjøring, det til tross for at dommeren dro frem det tre ganger.

  1. juni Gutter 19 år 2.divisjon Team Nes – Strømmen 6-1 (3-1)

Marius Lundberg sendte hjemmelaget i ledelsen etter et kvarter spill. Gjestene spilte litt på grensen av det lovlige og pådro seg to gule kort før Lazar Andreas Radanovic doblet ledelsen etter en snau halvtime. Strømmen reduserte til 2-1, men fem minutter før pause var Elias Solvag Ellefsen på rett plass og økte til 3-1. Det kokte godt utpå matta, og rett før pause dro dommeren frem det røde kortet til en Team Nes spiller, som dermed måtte spille hele andre omgangen med 10 spillere

To røde kort til Strømmen i andre omgang

Fire minutter ut i andre omgangen fikk en Strømmen spiller rødt kort og Team Nes straffespark. Den satte målgarantisten Marius Lundberg sikkert i mål. Få minutter senere lå Sigurd Røseplass Aas på til 5-1. Strømmen rakk å få nok en spiller til utvist før Truls Aasli Asphjell avsluttet kvelden med å fastsette sluttresultatet til 6-1 til Team Nes.

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sivert Modal, Sigurd Røseplass Aas, Sasmikan Sasikumar, Markus Halvorsen-Korsmo, Daniel Juel Nyland Jensen, Thomas Oliver Paulsen, Casper Haslie-Aleksandersen, Casper Ovell-Rolén, Mateo Stenbro, Elias Solvang Ellefsen, Lazar Andreas Radanovic, Mio Wahl Brochstedt, Marius Lundberg og Truls Aasli Asphjell.

 

14.juni    Gutter 19 år 2.divisjon   Lillestrøm 2 – Team Nes 0-5 (0-2)

Etter storseier mot Strømmen sist, kunne Team Nes klatre helt til topps med seier borte mot middelhavsfarer Lillestrøm 2. Det er tydelig mye hormoner hos gutta, for også i denne kampen måtte dommeren frem med kortstokken flere ganger.

Team Nes med tomålsledelse til pause

I målprotokollen tok det 37 minutter før det skjedde noe, da sendte Marius Lundberg gjestene i ledelsen og i omgangens siste spilleminutt doblet samme spiller ledelsen. Dermed kunne Team Nes gå i garderoben etter de første 45 minuttene med 0-2 ledelse.

Full kontroll i andre omgang

Team Nes var det førende laget og ti minutter ut i andre omgang var det dags lagets tredje scoring, denne gangen signert Elias Solvang Ellefsen. Bortelaget var ikke ferdigscoret og rakk å score ytterliggere to mål til før dommeren blåste av. Mateo Stenbro ordnet 0-4, mens en Lillestrøm-spiller satte den siste ballen i eget nett, slik at sluttresultatet ble 0-5 til gjestene fra Nes.

Seieren betyr at Team Nes topper 2.divisjon med 15 poeng etter sju kamper, men de kan bli tatt igjen av Sørumsand som har to poeng mindre og to kamper til gode.

Team Nes stilte med følgende tropp. Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Markus Halvorsen-Korsmo, Dennis Vidøy, Daniel Juel Nyland Jensen, Thomas Oliver Paulsen, Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan, Casper Ovell-Rolén, Mateo Stenbro, Elias Solvang Ellefsen, Lazar Andreas Radanovic, Mio Wahl Brochstedt og Marius Lundberg

 

Denne artikkelen er sponset av

FUVO-damene har signert to spillere fra Fart, FL

FUVO har signert Thea Olsen(bildet) og Sofie Marie Pettersen fra Fart, FL. Begge fikk sin debut i 3-0 seieren mot Lørenskog

Thea Olsen er kantspiller med erfaring fra 2.divijson for Fart 2. Før hun kom til Fart FL i 2017 spilte hun yngres fotball for Moelven/Åsmarka. 23-åringen bidro med 7 mål på 11 kamper for et Fart-lag som i fjor rykket opp fra 5. til 4.divisjon. Hun fikk sin debut fra start da FUVO møtte Lørenskog i vårens siste kamp.

Sofie Marie Pettersen spilte ynges fotball i Skjetten, hvor hun i 2019 var med å slå FUVO 2-0. Var i 2023 med å rykke opp med Fart fra 5. til 4.divisjon. Er påtenkt en plass i forsvaret.

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Skogbygda snudde 0-1 til 5-1 seier over Enebakk

8.div  Skogbygda – Enebakk 5-1 (2-1)

Skogbygda var store favoritter før hjemmemøte med Enebakk, men de startet kampen dårlig. Det var noe slapt over hele linja. Enebakk var også effektive og scoret på sin første og eneste sjanse i første omgang. Etter hvert spilte hjemmelaget seg opp og tok over initiativet i matchen. 33 minutter var spilt da André Skogheim utlignet til 1-1 og rett før pause sendte Magnus Granmo Skogheim Skogbygda i føringen 2-1.

Enveisskjøring i andre omgang

Vertene fortsatte å kjøre over gjestene fra Enebakk i andre omgang og etter 52 minutter var Jakub Nikodem Wyszko frempå og økte til 3-1. Toppscorer Magnus Granmo Finset var ikke ferdigscoret og med tjue minutter igjen å spille satte han inn hjemmelagets fjerde og årets åttende mål for sesongen.  Noen minutter senere fastsatte Kenneth Nordli sluttresultatet til 5-1 til Skogbygda.

Seieren betyr at Skogbygda tok et lite steg vekk fra nedre halvdel og opp på 5.plass med 11 poeng etter 7 serierunder. Med en god avslutning på våren, er det gode muligheter for å klatre ytterliggere et par plasser. Neste kamp for Skogbygda er torsdag 20.juni, borte mot Løvenstad 2

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Martin Haugland, André Skogheim, Ådne Skogheim, Axel Dybvig, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Jørgen Westvang, Tor Erik Tømmerbakk, Jakub Nikodem Wyszko, Kenneth Nordli, Emil Holen og Magnus Granmo Finset

 

Denne artikkelen er sponset av

 

FUVO G16 troner på topp av tabellen

1.div gutter 16 år Fjellhamar mot FUVO 1-2

FUVO-gutta leverte en strålende opphenting i sluttminuttene mot Strømmen hvor de scoret tre mål helt på tampen og vant kampen 4-3. Det førte laget opp i tre strake seiere og med seier over Fjellhamar ville de innta serietoppen foran Rælingen.

Fjellhamar ligger et stykke nedpå tabellen, men spilte tidvis jevnt med serieleder Rælingen i forrige serierunde. Til slutt måtte de se seg slått med 2-0 på bortebane. Nå hadde de hjemmebanefordel mot et FUVO-lag som har variert i både spill og poengfangst på bortebane.

Fjellhamar ledet til pause

Kampen bølget frem og tilbake, men heller ikke denne gangen klarte FUVO å ta ledelsen. I fire av de fem bortekampene laget har spilt, så har de blitt liggende under. 20 minutter var spilt da Fjellhamar scoret det som skulle vise seg å bli første omganens eneste nettkjenning.

Marcel Agbor ble matchvinner da FUVO snudd kampen i andre omgang

Det var litt mer futt i FUVO-gutta etter sidebytte og det tok ikke mer enn sju minutter før Lucas Exi Dzever utlignet til 1-1, med sitt ellevte mål for sesongen. Gjestene fortsatte å kjøre på, men rett før kampen vippet en time, fikk en av lagets spillere gult kort slik at de måtte spille med en mann mindre i fem minutter. Men med en mann mindre klarte FUVO og Marcel Agbor å finne veien til nettmaskene. Dermed hadde FUVO-gutta  nok en gang klart å snu det å ligge under til å ta ledelsen og til slutt vinne kampen.

 

Lag S P
1 Funnefoss/Vormsund 11 25
2 Rælingen 10 25
3 Nittedal 11 22
4 Skedsmo 2 11 20
5 Kløfta 11 19
6 Strømmen 10 18
7 Løvenstad 11 17
8 Lørenskog 2 11 17
9 Fjellhamar 10 12
10 Skjetten 11 9
11 Ullensaker/Kisa 2 11 1
12 Gjelleråsen 2 10 1

 

FUVO stilte med følgende tropp. Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal, William Skoglund Larsen, Anton Engen, Tobias Bratterud, Adrian Sundby Botilsrud, Jonas Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, John Woolnough, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast og Sindre Granhaug.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Marcus Damstuen med fem mål da R&Å knuste Fjellhamar 7-1

Målscorerne Marcus Damstuen og Eivind Sveinhaug (Foto R&Å)

4.divisjon R&Å – Fjellhamar 7-1 (3-1)
Det var to lag som har slitt i det siste som møtte hverandre på Årnes Kunstgras tirsdag kveld. Hjemmelaget har tre strake tap, men det stod enda verre til med Fjellhamar som kun har en seier på de seks siste matchene.

R&Å tok tak i matchen fra start
R&Å måtte klare seg uten to sentrale spillere i Martinus Slette Granum og Sigurd Flekke Mathiesen, men det ble tidlig klart at det var de blåkledde som ville mest i denne kampen. 17 minutter var spilt da Eivind Sveinhaug satte standarden for en strålende R&Å kveld med et volleyskudd som suste inn i nettmaskene. 18 år gamle Marcus Damstuen fulgte opp med å doble ledelsen etter halvspilt første omgang. Fjellhamar var på en liten gjestevisitt og reduserte til 2-1 etter en halvtime, men Damstuen var i det umulige hjørnet denne kvelden og sørget for at R&Å kunne gå til pause med 3-1 ledelse, etter å ha lekt med Fjellhamar-forsvaret før han smelte ballen oppe i vinkelen.

Marcus Damstuen med ”ekte” hat-trick i andre omgang
Hjemmelaget fortsatte å føre kampen etter sidebytte. Fjellhamar hadde lite å by på og etter en times spill så var hjemmeseieren mer eller mindre i boks da Marcus Damstuen fullførte sitt hat-trick og sendte R&Å opp i 4-1 ledelse. Gjestene så resignerte ut og ventet egentlig bare på at kampen skulle bli slutt. Men en som ikke hadde lyst til at kampen skulle ende på en god stund var Damstuen. Fem minutter etter sin tredje scoring var det dags for hans fjerde for kvelden da han kom alene med keeper. I det kampuret viste 72 minutter var det tid for nok et R&Å mål. Målscoreren bar draktnummer 90 og het Marcus Damstuen, som dermed scoret sitt femte og hjemmelagets sjette mål. Unggutten er dermed oppe i 9 seriemål. Få minutter senere fastsatte Eivind
Sveinhaug sluttresultatet til 7-1 til R&Å.

Tre debutanter fikk sjansen
R&Å-trener Tommy Grønvold slapp til tre unge debutanter det siste kvarteret i Sigurd Røseplass Aas, Casper Ovell-Rolén og Lazar Andreas Radanovic. Disse spiller til vanlig på G19 laget, noe også Marius Lundberg og Marcus Damstuen gjør.

R&Å klatret en plass på tabellen og ligger nå på 7.plass med 19 poeng, men kan klatre ytterliggere en plass med seier i den utsatte kampen mot Løvenstad.  Laget avslutter vårsesongen med bortekamp mot bunnlaget Blaker mandag 24.juni

R&Å startet med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Thomas Buseth, Jesper Aaserud, Eivind Sveinhaug, Marius Lundberg, Arne Holter, Eivind Solhaug, Andreas Kello Delbekk Josefsen og Marcus Damsuten. Benyttede innbyttere, Sigurd Røseplass Aas, Casper Ovell-Rolén, Jørgen Aaserud og Lazar Andreas Radanovic.

 

Denne artikkelen er sponset av

Øyvind Hofsrud sikret ett poeng til R&Å 2 i kampens siste spilleminutt

Øyvind Hofsrud fikset ett poeng til R&Å 2 da han satte inn 3-3 fra straffemerket i det 90.spilleminutt

6.div  R&Å 2 – Gjelleråsen 3  3-3 (1-2)

Det skilte kun to poeng i favør Gjelleråsen 3, men på tabellen befant de på hver sin side av øvre og nedre halvdel. Det var sånn sett ventet et jevnt og tett oppgjør, og det ble det.

Gjelleråsen 3 ledet til pause

Gjestene fra Gjelleråsen tok ledelsen etter 28 minutter, men det tok ikke mange minuttene før hjemmelagets toppscorer Marius Lundberg sørget for utligning. Med sitt åttende mål for sesongen kjemper han i toppen av toppscorerlista i 6.divisjon. Rett før pause tok Gjelleråsen 3 på nytt ledelsen.

Hofsrud ordnet ett poeng i sluttminuttet

Det skulle gå en god stund av andre omgangen før innbytter Sondre Midtbyen utlignet. Kampen så ut til å ende 2-2, men i det kampuret viste 86 minutter, tok Gjelleråsen 3 ledelsen for tredje gang i kampen. R&Å-gutta ga seg imidlertid ikke, og i det man gikk inn i overtiden pekte dommeren på straffemerket. Øyvind Hofsrud steg frem og satte straffesparket i mål og sikret med det ett poeng til hjemmelaget.

Etter åtte kamper ligger R&Å 2 trygt plassert på 8.plass med 11 poeng. Neste kamp for R&Å 2 spilles onsdag 19.juni,borte Skjetten 3

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Sebastian Munthe Øvrum, Tage Pedersen Dorholt, Casper Ovell-Rolén, Markus Grønvold, Lars Halvor Røisgaard, Jesper Aaserud, Øyvind Hofsrud, Jørgen Rasmus Johannessen, Jørgen Aaserud og Marius Lundberg. Benyttede innbyttere: Magnus Helle, Sigurd Røseplass Aas, Sondre Midtbyen og Hans Kristian Hofsrud

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Skogbygda 2 tok seg enkelt av Nannestad

Tobias Rzeznik scoret ett mål i 4-0 seieren mot Nannestad

7er Skogbygda mot Nannestad  4-0 (2-0)

Etter en litt treg start på sesongen så tok Skogbygda en fortjent 7-4 hjemme mot Blaker i forrige serierunde. Denne gangen var det duket for ny hjemmekamp. Motstander Nannestad stod med ett poeng, så det burde være muligheter for ny seier.

Hjemmelaget vartet opp med tiki-taka fotball før den andre scoringen

Kampen startet i et gå-tempo, men med et lite overtak til Skogbygda. 19 minutter ut i matchen var det dags for kampens første scoring, satt inn av Kjell Arne Fjeld. To minutter senere vartet hjemmelaget opp med tiki-taka fotball med klikk-klakk spill med mange involverte før Tom-Roger Engebretsen til slutt satte ballen i nota.

Fint frisparkmål av Tobiasz Rzeznik

Det var ikke spilt mange minuttene av andre omgangen da Tobiasz Rzeznik økte til 3-0 etter et fint slått frispark og ett minutt senere fastsatte Vasile Dodica sluttresultatet til 4-0.

Vi snakket med Skogbygda-spiller Eivind Husås etter kampen. Han kunne fortelle at de hadde god kontroll, men at de tidvis senket seg ned på Nannestad sitt nivå. De hadde allikevel nok kvalitet i laget til at de til slutt vant en komfortabel 4-0 seier.

Skogbygda står nå med 9 poeng og ligger med det 7.plass. Neste kamp er onsdag 19.juni ,borte Løvenstad 3

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszcuk, Tobias Rzeznik, Rafal Marcin Czajkowski, Thorleif Fjeld, Vasile Dodica, Martin Prestgaard Holden, Eivind Husås, Tom-Roger Engebretsen, Bjørn André Brendengen, Kjell Arne Fjeld og Pål Moløkken

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat