To historier som begge omfatter den ene gangen FUVO fikk tre røde kort

FUVO har etter det vi kan erfare kun en gang fått tre røde kort i en og samme kamp. Den første historien omfatter nettopp den kampen. Den andre historien er en fortsettelse av kampen, da samme dommer besøkte FUVO ett år senere….

 

AVSLUTTET KMPEN MED 8 MANN (Mai 2005)

Både dommer og flere FUVO-spillere kom i fokus da laget tapte 1-4 for Flisa 7.mai 2005. Allerede etter en halvtime måtte Hans Werner Sætran forlate banen etter sitt andre gule kort, men til tross for en mann mindre så utlignet Ole Georg Finstad til 1-1 i starten av 2.omg. Et kvarter før slutt var det Lars Helge Hoel sin tur til å ta turen i dusjen etter å ha pådratt seg sitt andre gule. Til tross for to mann mindre holdt FUVO 1-1 helt til det stod igjen ti minutter av kampen. Når dommeren så Flisa et meget billig straffespark, sprakk det fullstendig for FUVO-kaptein Trond Einar Finstad, som forklarte i klare ordlag hva han mente om akkurat det. Dermed dro dommeren frem det røde kortet for tredje dagen. Flisa gikk opp til 1-2 fra straffemerket, som til slutt ble til 1-4. Det hører med til historien at Flisa-treneren sa til FUVOs lagledelse at han egentlig hadde lyst til å sette straffesparket med vilje utenfor, men at tabellsituasjonen til Flisa gjorde sitt til at han valgte å score.

FUVO pådro seg 36 gule og 4 røde i 2005-sesongen, som var klart verst av alle lagene i avdelingen. Bjerke var snillest med 17 gule og 1 rødt kort.

 

JULEGAVE- HAR DU VÆRT SNILL DA?? (2006)

FUVO spilte 3 div kamp mot Flisa 07.05.05 og kampens dommer Per Anders Haugen fra Kløfta ga FUVO tre røde kort. Morten Heiberg skrev da følgende på FUVOs hjemmeside:

 • Jeg veit at dårlige lag ikke har dommeren med seg, men det får da være måte på til inkonsekvent dømming. Det blir i alle fall ingen julegave fra meg til Hr Haugen i år. Selv om jeg har et par ting som jeg gjerne kunne tenkt å overlevere han. FUVO tapte kampen 1-4.

18.06.06 FUVO vant 2-1 i hjemmemøte med Ottestad. I det Heiberg var på vei ned i garderoben tok dommeren tak i skulderen hans og sa følgende: Nå blir det vel julegave på meg likevel?

Lærdommen er at man må være forsiktig med det en skriver på sine egnehjemmesider, du veit aldri hvem som leser det.

 

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg