R&Å 2 tapte, men tar sommerferie midt på tabellen

6.divisjon  R&Å 2 – Borgen 1-2 (0-2)

R&Å 2 har vist god form i det siste og med 14 poeng på de seks siste matchene så har de klatret til en sikker plass midt på tabellen. De blåkledde stilte med et solid lag hvor flere var med å slå serielederen i 4.divisjon et par dager før.

Borgen ledet med to mål til pause

Borgen på sin side stilte med et rutinert lag som har vært ute en vinternatt før. Et kvarter ut i matchen blåste dommeren straffe til Borgen, som den tidligere Eidsvold Turn-spilleren Aleksander Nilsen satte i mål.  Stillingen holdt seg til det var spilt en halvtime, da økte Kevin Manonsa Christensen ledelsen til 0-2.

R&Å 2 scoret andre omgangens eneste mål

Thomas Buseth skapte spenning i kampen da han reduserte til 1-2 få minutter etter sidebytte, men nærmere enn det kom aldri R&Å 2 og de måtte dermed se seg slått for første gang på sju kamper.

R&Å 2 har med sine 14 poeng god margin til de tre nederste på tabellen. Det er gode muligheter til å klatre ytterliggere noen plasser fra sin 6.plass. Det er f.eks kun tre poeng opp til LSK 3 på fjerdeplass.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Chris Kaiser Aulibråten, Sigurd Røseplass Aas, Sebastian Munthe Øvrum, Sander Granlien-Hartweg, Lars Halvor Røisgaard, Thomas Buseth, Hans Kristian Hofseth, Andreas Kello Delbekk Josefsen, Lazar Andreas Radanovic og Marcus Damstuen. Benken, Casper Haslie Aleksandersen, Sivert Modal, Arne Holter, Øyvind Hofsrud, Jørgen Johannessen og Rino Lund Johnsen

Denne artikkelen er sponset av

 

Vilde holt ble Portugisisk mester i enduro 2024

I helgen var det dags for den 7. og siste runden i det åpne Portugisiske mesterskapet. Før den siste runden lå Vilde Holt likt med sin sterkeste konkurrent i mesterskapet. Hun har tidligere vært i samme situasjon og alltid dratt det korteste strået. Nå var det dags for revansje….
Alt lå til rett for at hun endelig skulle gå til topps. Ja, bortsett fra været, det hadde regnet enorme mengder og bakken var supermettet av vann

 

Heldigvis holdt jenta fra Skogbygda hodet kaldt og kunne til slutt slippe jubelen løs som årets vinner

Etter triumfen skrev hun følgende på sin facebookside:

  • I dag ble jeg Portugisisk enduro mester 2024! Tusen takk til Richard Cook i Experience Husqvarna som satset på meg.
    Gøy å ha en av Portugals mest meriterte motorsport utøver med på teamet som kjørte service-sykkel for meg. Flavia Rolo.
    Nå hjem til Norge for å feire litt. Flyet går i morgen, og legger ut flere bilder etterhvert.
    Mariana Afonso…..i dag ga du meg skikkelig kamp

FUVO G16 med sliteseier over bunnlaget

John Woolnough

John Woolnough ble matchvinner da FUVO G16 tok sin femte strake seier

1.divisjon Gutter 16 år  Gjelleråsen 2 – FUVO 1-2

FUVO G16 avsluttet vårsesongen med bortekamp mot laget de slo 6-0 på hjemmebane i våres. Siden den gangen har FUVO fortsatt å kjempe i toppen, mens Gjelleråsen 2 kun har tatt ett poeng og ligger helt nederst på tabellen.

Ingen scoringer i første omgang

Det var med andre ord topp mot bunn som møtes på Li kunstgress på selve sankthansaften. Alt annet enn FUVO seier ville være svært overraskende. Laget fra Opakermoen stod med fire strake seire og var i tillegg ubeseiret på de åtte siste matchene. Dessverre trodde gutta at seieren ville komme av seg selv. I stedet for å spille som et lag, så ble det alt for mye ”one man show” Dette gjorde sitt til at kampen ble mye jevnere enn nødvendig.

John Woolnough ble matchvinner for FUVO

Etter en målløs første omgang klarte FUVO å ta litt tak i matchen i starten av andre omgangen. Theo Håkonsen sendte FUVO i føringen etter 48 minutter og få minutter senere doblet John Woolnough ledelsen. Gjelleråsen 2 reduserte til 1-2, men nærmere enn det kom de aldri. Da sluttsignalet gikk så var det mer en lettelse enn glede over seier hos FUVO-gutta.

FUVO tar sommerferie på 2.plass

FUVO har poengmessig levert en strålende vårsesong, men prestasjonene i kampene har variert for mye. Fra strålende spill til huba buba-fotball. Uansett, siden Rælingen måtte nøye seg med ett poeng mot Lørenskog, så tok FUVO to poeng innpå serielederen. Allerede i den første høstmatchen 18.august møttes nr 1 og 2 til årets viktigste match på Funnefoss kunstgress.

 

Gutter 16 år 1.divisjon

1 Rælingen 12 9-2-1 42-19 29
2 FUVO 12 9-1-2 43-18 28
3 Nittedal 12 7-1-4 37-24 22
4 Strømmen 11 7-0-4 35-23 21
5 Løvenstad 12 6-2-4 43-22 20
6 Skedsmo 2 11 6-2-3 28-21 20
7 Kløfta 11 6-1-4 25-22 19
8 Lørenskog 2 12 5-3-4 33-29 18
9 Fjellhamar 10 4-0-6 23-24 12
10 Skjetten 12 3-0-9 20-45 9
11 Ull/kisa 2 11 0-1-10 11-49 1
12 Gjelleråsen 2 12 0-1-11 14-58 1

 

FUVO stilte med følgende tropp: Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal, Anton Engen, Tobias Bratterud, Oskar Skeie Storfors, Jonas Bjørkhaug, Theo Håkonsen, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, Hamdan Ali Khan, John Woolnough, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen og Sindre Granhaug

 

Denne artikkelen er sponset av

Skogbygda klatrer på tabellen etter sin tredje strake sier

8.divisjon Skogbygda – Rælingen 3 5-2 (2-0)

Etter en litt tøff start på sesongen med kun ett poeng på de to første matchene, så har Skogbygda spilt seg i form utover våren. Før den siste kampen før sommerferien, hjemme mot Rælingen 3, stod Daniel Heimnes sine gutter med kun ett tap på de sju siste matchene. Laget jaget sin tredje strake trepoenger som ville føre de opp rett opp i opprykkskampen.

Tomålsledelse til pause

Det startet litt tregt for Skogbygda. Det var store avstander mellom lagdelene i starten og ting gikk ikke på skinner før første omgangen nærmest seg halvspilt. Etter et par halvsjanser kjempet Emil Holen til seg ballen inne i boksen til Rælingen. Han sentret til Marcus Sæter som på sin side fant Jørgen Westvang, som fra skrått hold feide ballen i mål. Ti minutter senere serverte Magnus Granmo Finset ballen på et sølvfat til Emil Holen, som kranglet ballen over målstreken.

Rælingen 3 kunne fort tatt ledelsen, men SIF-keeper for dagen, Tor Erik Tømmerbakk fikk hjelp av stolpen. Alt i alt en fortjent 2-0 ledelse til hjemmelaget etter de første 45 minuttene.

Skogbygda holt på å rote bort seieren

Skogbygda startet andre omgangen veldig bra. Det var bra trøkk fra start og det tok ikke mer enn fem minutter før veteranen Eivind Husås banket ballen i mål etter en corner som ble stusset videre fra Andre Skogheim til Husås. Vertene hadde full kontroll og man satt bare å ventet på mål nr fire. Så snudde matchen karakter. I løpet av fire minutter reduserte Rælingen to ganger og plutselig var det match igjen.

Gaute Borgenholt scoret sitt mål nr 103

Gjestene kjørte matchen en periode og kunne fort utlignet til 3-3, men i det 78. minutt endte ballen hos Jakub Nikodem Wysko, som fra sekstenmeters hold smelte kula kontant i mål. Det var godt for både spillere, tilskuere og ledere, som dermed fikk roet nervene litt. Rælingen innså samtidig at dette gikk mot et tap. Helt på tampen kom Magnus Granmo Finset seg ned på dødlinja, fintet vekk en motstander før han la en 45 graders pasning til kaptein Gaute Borgenholt, som fastsatte sluttresultatet til 5-2. Dette var Borgenholt sitt mål nr 103, noe som betyr at han er den mestscorende spilleren i Skogbygda gjennom alle tider.

Skogbygda tar sommerferie på 4.plass med 17 poeng, men det er kun to poeng opp til Hakadal og Strømmen 3 på delt andreplass og fem til serieleder Frogner.

1-0  20 min Jørgen Westvang

2-0  33 min Emil Holen

3-0  50 min Eivind Husås

3-1  56 min

3-2  60 min

4-2  78 min Jakub Nikodem Wyszko

5-2  86 min Gaute Borgenholt

Skogbygda stilte med følgende tropp: Tor Erik Tømmerbakk, André Skogheim, Tobiasz Rzeznik, Axel Dybvig, Eivind Husås, Jørgen Aaserud Westvang, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Jakub Nikodem Wyszko, Magnus Granmo Finset og Emil Holen. Tobias Monsrud, Martin Haugland, Niklas Holm Martinsen, Tobias Kårstad og Ådne Skogheim

 

Denne artikkelen er sponset av

Haga avsluttet vårsesongen med fire strake seire

Roger Berøy gjorde comeback i vårens siste hjemmekamp (Foto Haga)

Etter en litt trøblete start på sesongen så har Haga virkelig funnet storformen i slutten av vårsesongen. Gutta har funnet frem fiskestanga, satt på agnet og kastet ut snøret. Motstanderne har slukt åtet rått og bruntrøyene har dratt i land den ene trepoengeren etter den andre.

 

13. juni tok laget sin tredje strake seier da de slo Nittedal med hele 9-1 på Haga stadion.

Målene i kampen kom som følger:

1-0  30 min Remi Fredriksen

2-0  40 min Sebastian Olsen

3-0  45 min str Trond Rasmussen

4-0  57 min Sondre Solheim Hovind

5-0  63 min Sondre Solheim Hovind

5-1  75 min

6-1  76 min Remi Fredriksen

7-1  80 min Sondre Solheim Hovind

8-1  85 min Noah August Sagen

9-1 90  min Noah August Sagen

 

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, Jørgen Tørnby, Robin Amundsen, Eivind Bodding, Håvard Tobias Heggem, Sondre Solheim Hovind, Trond Rasmussen, Robin Vekne Strøm, Sebastian Olsen, Kristian Skjeldal Mathiesen og Remi Fredriksen. Benken: Stian Slora, Sondre Aksnes, Noah August Sagen, Lars Alexander Klemo Haustreis og Tor Øyvind Nordli

———–

9.divisjon Haga – EIF 3 4-0 (1-0)

Laget avsluttet vårsesongen 24.juni med hjemmekamp mot bunnlaget Eidsvold IF 3. Etter flere gode resultater i det siste, så ville alt annet enn seier være en skuffelse. En som tydeligvis har fått med seg oppturen til Haga er Roger Berøy. Den tidligere Norway Cup mesteren med Lyn meldte seg klar til comeback i den brune Haga-drakta.

Det skulle imidlertid gå en halvtime før Haga fikk hull på byllen. Jørgen Tørnby fant Anders Estenstad som sendte hjemmelaget i føringen med det som skulle vise seg å bli første omgangens eneste scoring.

Det var litt spenning kampen til det var spilt 70 minutter. Da tok Remi Fredriksen ansvar og satte to kjappe baller i nettmaskene med fem minutters mellomrom. Med 3-0 var seieren i boks. Helt på tampen av matchen fikk innbytter Robin Vekne Strøm æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0 til Haga.

Haga tar nå sommerferie på 4.plass med 15 poeng etter åtte spilte serieomganger. Leirsund 2 topper med 21 poeng, mens Hurdal og Sørumsand 2 befinner seg på plassene bak med henholdsvis 19 og 18 poeng.

1-0  30 min Anders Estenstad

2-0  70 min Remi Fredriksen

3-0  75 min Remi Fredriksen

4-0  85 min Robin Vekne Strøm

 

Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, Anders Estenstad, John Kristian Lystad, Håvard Tobias Heggem, Håvard Kvinge, Jørgen Tørnby, Sondre Solheim Hovind, Trond Rasmussen, Sebastian Olsen, Kristian Skjeldal Mathiesen og Remi Fredriksen. Benken: Magnus Ruud, Eivind Bodding, Noah August Sagen, Rober Berøy, Lars Alexander Klemo Haustreis og Robin Vekne Strøm

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam tar sommerferie på nedrykksplass

5.divisjon – Gjerdrum – Hvam 5-1 (1-1)

Det var duket for topp mot bunn da Gjerdrum tok i mot Hvam til den 12.serieomgangen. Hjemmelaget måtte vinne for å kunne ta sommerferie på toppen av 5.divisjon. Kampen startet oppskriftmessig med ledelse til vertene halvveis ut i første omgang. Men til tross for at Gjerdrum skapte mest, så ville ikke Hvam gi seg uten kamp. Med fire minutter igjen å spille til pause, så utlignet Julian Risvik Paulsen til 1-1.

Stillingen holdt seg til ni minutter ut etter sidebytte. Da avgjorde hjemmelaget matchen med tre scoringer på seks minutter. Fra 1-1 til 4-1, og få minutter før slutt satte Gjerdrum spikeren i Hvam-kista de fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Med kun fire poeng så tar Hvam sommerferie på bunn av tabellen. Heldigvis for de er ikke veien opp til Bøn og FUVO 2 på mer enn fire og fem poeng.  Men det betyr at de må ta en del flere poeng i høst enn de har gjort så langt i årets 5.divisjon.

 

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Vegard Berge, Anders Norum, Joachim Lihus, Gøran Haga, Simen Lirio, Heine Risvik Paulsen, Tony Kristiansen, Fredrik Olsen og Henning Torgnesskar. Benyttede innbyttere: Julian Risvik Paulsen, Even Dahl og Thomas Wiksaas

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021