Hvam G14 med storseier over LSK2

Hvam G14 har spilt to kamper siden forrige oppdatering. Det har resultert i ett tap og en seier. Men viktigst av alt 2.plass på tabellen 🙂

Gutter 14 år 3.div  Hvam – LSK 2  11-2 (6.juni)

Det var en revansjesugen Hvam-gjeng som tirsdag tok i mot LSK 2 til årets niende seriekamp. Tapet for Fjellhamar i forrige serierunde var en glipp som ikke skulle gjentas.Så langt hadde laget vunnet de fire første hjemmekampene og de var veldig klare på at dette skulle bli nummer fem.

Gutta var påskrudd fra start og styrte det meste som skjedde utpå matta. Etter de første 35 minuttene hadde de opparbeidet seg en komfortabel 4-0 ledelse. Laget fortsatte å kjøre over laget fra stasjonsbyen i andre omgang og målene rant inn som perler på en snor. Selv om Hvam-gutta ikke viste det, så ville de med en storseier gå forbi Fjellhamar på tabellen med bedre målforskjell. Hjemmelaget stod på til dommeren blåste av og kunne til slutt juble for en meget fortjent 11-2 seier.

Med to mål bedre målforskjell enn Fjellhamar så inntok Hvam andreplassen etter 9 serierunder med 21 poeng. Holter leder serien med full pott (27 poeng. Neste kamp for Hvam er mandag 12.juni, borte mot Skjetten 2.

Hvam stilte med følgende tropp: Marcus Vidøy, Haug Langbraaten, Leo Bulling Pedersen, Ole Fredrik Johnsrud Holter, Emil Dean Dunham, Endre Moen Solberg, Noah Oliver Clasby, Edvin Mahmulin, Kevin Vestby Masoodean, Hubert Josef Smiezek, Odin Mosleth, Adrian Teigen Slettbakken, Tobias Sundby og Lucas Alexander Marthinsen Wettergren

———————-

Gutter 14 år 3.div  Fjellhamar – Hvam 6-2 (31.mai)

Bortekampen mot et ubeseiret Fjellhamar-lag på hjemmebane startet veldig bra for Hvam-gutta. De tok tidlig ledelsen 0-1 og før det var spilt ti minutter hadde Lucas Alexander Marthinsen Wettergren doblet ledelsen. Alt så lyst med tanke på en fin kveld på Fjellhamar stadion. Dessverre var ikke Adam i paradiset lenger enn to minutter, da reduserte hjemmelaget til 1-2. Fjellhamar tok etter hvert over og i løpet av tre minutter midtveis i omgangen så snudde de 1-2 til 3-2 ledelse, og to minutter før pause så satte de inn sitt fjerde mål og kunne gå til pause med 4-2.

Hvam jaget redusering i andre omgang, men klarte ikke få ballen i mål.  I stedet scoret Fjellhamar ytterliggere to mål og fastsatte sluttresultatet til 6-2. Etter tre stake seire så gikk Hvam på sitt andre tap for sesongen

Hvam stilte med følgende tropp: Lucas Alexander Marthinsen Wettergren, Haug Langbraaten, Adrian Teigen Slettbakken, Simon Sander Berg, Ole Fredrik Johnsrud Holter, Hubert Jozef Smieszek, Marcus Vidøy, Tobias Sundby, Endre Moen Solberg, Emil Dean Dunham, Odin Mosleth, Leon Sebastian Jensen Nygård, Mathias Svartkjønnli Syversen, Kevin Vestby Madoodean, Leo Bulling Pedersen, Noah Oliver Clasby og Edvin Mahmulin