Haga mistet seieren i andre omgang

Per Franklin med sin først scoring for Haga (Foto Haga)

9.divisjon Nittedal mot Haga 6-3 (2-2)

Etter fire seire på de fem siste kampene så var det en optimistisk Haga-gjeng som tok turen til Nittedal Kunstgress og møte med klubbens andrelag i 9.divisjon denne uken.

Haga ledet 2-1

Haga-spillerne stod med den berømte nisselua i hånda da kampen startet. Dette utnyttet hjemmelaget til å ta ledelsen allerede etter noen sekunder. Haga kom seg etter hvert til hektene og 24 minutter ut i matchen utlignet OBOS-dommer Eivind Bodding til 1-1. Haga var nå inne i en god periode og tre minutter senere tok Sebastian Olsen saken i egne hender og sendte bruntrøyene opp ledelsen. I omgangens siste spilleminutt utlignet Nittedal 2 til 2-2 fra straffemerket.

Sendte alle mann i angrep

Haga så lenge ut til å kunne reise fra Nittedal med et poeng i sekken, men på slutten av kampen rant målene inn. Vertene scoret to kjappe mål før Per Franklin reduserte til 3-4 etter 85 minutter. Dette var Franklin sin første scoring for Haga. Bortelaget kjente på at her var det muligheter for nok en scoring og sendte alle mann i angrep, med det som resultat at i stedet for utligning, så scoret Nittedal 2 ytterliggere to mål og vant kampen 6-3.

Selv med tap så innehar Haga fremdeleles fjerdeplassen, men det begynner å bli mange poeng opp til lagene over seg. Leirsund 2 topper foran Hurdal og Sørumsand 3.Neste kamp for Haga er mandag 2.september, borte mot Leirsund 2

 Haga stilte med følgende lag: John Magnus Bakken, John Kristian Lystad, Håvard Tobias Heggem, Per Franklin, Håvard Kvinge, Eivind Bodding, Sondre Solheim Hovind, Roger Berøy, Kristian Skjeldal Mathiesen, Sebastian Olsen og Remi Fredriksen. Benyttede innbyttere: Eirik Brunstad-Karlsen, Christian Kortoe-Wood, André Lefstad, Lars Alexander Klemo Haustreis, Jørgen Tørnby og Isak Tuhus Olsen

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Oda sikret seier til FUVO-damene rett før slutt  

4.divisjon damer Fet mot FUVO 1-2 (0-1)

FUVO stod med seks strake seiere før de tok turen til Fedrelandet og møte med et Fet-lag som stod med seks seiere og kun ett tap på de sju siste. Det var rett og slett et toppoppgjør mellom lagene som kom på andreplass i hver sin våravdeling. Kun slått av LSK 2 og 3….

Det ble et jevnt og tett oppgjør mellom to gode lag. Hjemmelaget hadde litt yngre gjennomsnittsalder enn FUVO, og var også litt mindre disiplinerte når det gjaldt folkeskikk.

FUVO ledelse til pause

Det var gjestene fra Opakermoen som kom best i gang og allerede etter tre minutter tok de ledelsen. Thea Constanse Reinertsen suste nedover linja og la inn foran boksen der Tuva Sten Andersen sto klar og smelte ballen i mål. 1-0 til FUVO. Spillet bølget frem og tilbake resten av omgangen, men ingen flere baller fant veien til nettmaskene de første 45 minuttene.

Fet utlignet til 1-1

Både Fet og FUVO har til tider lekt seg til seire, men i denne matchen levde spenningen gjennom hele andre omgangen. 65 minutter var spilt da vertene utlignet til 1-1 på en dødball. Begge lagene kom til gode målsjanser og Tine Ilhlang måtte flere ganger varte opp med gode redninger. På midtbanen var Emilie Strømme Engelien igjen rivjernet som gikk i duellene med livet som innsats. Kampen så etter hvert ut til å ende 1-1 og ett poeng til hvert av lagene, men ”All time goalgetter” Oda Folmo Myhr stod fremdeles uten nettkjenning……

Med fem minutter igjen vartet FUVO opp med et godt angrep som endte med et innlegg fra Tuva Sten Andersen ut mot sekstenmeteren hvor Oda Folmo Myhr befant seg. Hun lot seg på ingen måte be to ganger og feide ballen kontant i nettet til 2-1 til FUVO. Det ble noen nervepirrende sluttminutter, men til slutt tok dommeren fløyta til munnen og blåste av, til stor jubel blant spillere, ledere og de ikke alt for mange FUVO-supporterne som hadde tatt veien til Fedrelandet denne sene tirsdagskvelden.

Seieren betyr at FUVO topper kretsmesterskapsavdelingen med tre strake seiere. Neste kamp for laget fra Opakermoen er mandag 2.september, hjemme mot Eidskog.

0-1  3 min Tuva Sten Andersen

1-1  65 min

1-2  85 min Oda Folmo Myhr

 

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Sofie Marie Pettersen, Oda Folmo Myhr, Thea Olsen, Emilie Strømme Engelien, Thea Constanse Reinertsen, Sara Finstad Hansen, Tuva Sten Andersen og Marianne Tollhaug. Benyttede innbyttere. Matilde Ishaug, Victoria Myrvang Freltofte og Linnea Holberg Fjelland

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

Motgangen fortsetter for Hvam

Fredrik Olsen sendte Hvam i ledelsen fra straffemerket. Dessverre slo Fet tilbake og vant kampen 1-4

 5.divisjon Hvam mot Fet  1-4 (1-1)

Hvam spiller jevnt med de fleste, men klarer ikke bikke jevne kamper til deres fordel. Det samme gjentok seg i tirsdagens hjemmekamp mot Fet. Laget holdt godt følge med Fet til et godt stykke ut i andre omgang. Det startet også veldig bra for gutta fra Neskollen etter at dommeren blåste for straffespark midtveis i første omgangen. Fredrik Olsen steg frem og satte straffesparket i mål. 1-0 til Hvam holdt ledelsen helt til det under ett minutt igjen av første omgangen, da utlignet Fet til 1-1.

Bikket feil vei igjen…….

Det kokte litt hos Hvam-spillerne i starten av andre omgangen og dommeren måtte ut med tre gule kort i løpet av de ti første minuttene. 65 minutter ut i matchen tok gjestene ledelsen etter at også de hadde fått et straffespark. Hvam jaget utligning, men ”som vanlig” klarte de ikke bikke en jevn kamp i deres fordel. I stedet scoret den tidligere FUVO-treneren Martin Wiker inn to mål helt på tampen og fastsatte med det sluttresultatet til 1-4 til Fet.

Men med kun to seire siden 14.juni 23 (27 kamper) så ser det ikke lyst ut med tanke på spill i 5.divisjon også i 2025. Men det er kanskje også like greit. ….. Neste mulighet for tre poeng for Hvam er 3.september, borte mot Skedsmo 2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Riskvik Paulsen, Even Dahl, Anders Norum, Simen Holter, Nils Stubergh, Gøran Haga, Simen Lirio, Heine Risvik Paulsen, Martin Holter, Thomas Wiksaas og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere; Ole Fredrik Johnsrud Holter, Emil Dean Dunham og Stian Bøsterud

 

Denne artikkelen er sponset av

Team Nes G19 vant og klatret opp på 2.plass

2.divisjon gutter 19 år Team Nes mot Kløfta 3-1 (1-0)

Team Nes har levert varierende resultater i det siste, men ville i den meget jevne 2.divisjonstabellen klatre opp på andreplass med seier. Med tap ville laget ligge likt med laget på åttendeplass. Det lå med andre ord mye i boksen i hjemmemøte mot et Kløfta 2-lag som lå to poeng bak de på tabellen.

Angrepsrekka til R&Å har i løpet årets sesong fått godt erfaring med spill i både 4. og 6.divisjon, men det skulle gå en halvtime før a-lagets toppscorer Marcus Damstuen fant veien til nettmaskene og sendte med det hjemmelaget opp i 1-0 ledelse.

Samuel Laurence Clasby doblet ledelsen ett stykke ut i andre omgangen og Mateo Stenbro økte til 3-0 etter med tolv minutter igjen å spille. Rett før slutt reduserte Kløfta, men det ble med det ene trøstemålet i kampen som endte med 3-1 seier til Team Nes-gutta.

Neste kamp for Team Nes er tirsdag 3.september, borte mot Lørenskog 3

Tabell 2.div

1Sørumsand86-1-124-1419
2Team Nes85-0-328-1315
3Ull/Kisa 394-2-330-2214
4Lørenskog 374-1-228-1813
5Skedsmo 284-1-323-2113
6Bjørkelangen84-0-419-1612
7Lillestrøm 274-0-314-1312
8Kløfta 283-1-423-1710

 

Team Nes stilte med følgende lag: Chris Kaiser Aulibråten, Markus Halvorsen-Korsmo, Sander Granlien-Hartweg, Jimmi Pettersen, Trym Lindsveen-Johansen, Daniel Juel Nyland Jensen, Thomas Oliver Paulsen, Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan, Casper Ovell-Rolén, Marius Lundberg, Mateo Stenbro, Samuel Laurence Clasby, Marcus Damstuen og Andreas Kello Delbekk Josefsen

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

FUVO G16 topper 1.div etter sju strake seire

1.divisjon gutter 16 år FUVO mot Lørenskog 2 6-0

Etter den overbevisende seieren over serietoer Rælingen i forrige serierunde, var gutta denne gangen klare på å utvide seiersrekken fra fem til seks strake seire på hjemmebane. Motsander Lørenskog 2 lå et stykke nedpå tabellen, men har kun ett tap på de seks siste matchene.

FUVO- gutta fortsetter å dominere på eget kunstgress

Det var helt klart et mulig ”bananskall”, så gutta måtte være på fra start for ikke gi gjestene et håp om poeng. Og det var de. FUVO-gutta var påskrudd fra start og det tok ikke mange minuttene før de begynte å produsere sjanser. 13 minutter var spilt da John Woolnough kjempet tilbake ballen inne i Lørenskog-boksen og serverte kula videre til Mathias Eriksen, som fra fire meter plasserte ballen sikkert i mål. Gjestene hadde lite å by på og FUVO hadde i det store og hele god kontroll på matchen. Etter en drøy halvtimes spill fikk hjemmelaget frispark. Lucas Exi Dzever oppfattet raskt at Marcel Agbor hadde fri vei mot mål og sendte en strøken pasning. Marcel takket og bukket med å sende FUVO opp i 2-0. Helt på tampen av omgangen kom Lørenskog til to gode muligheter. Den første reddet Ludvig Skoglund mesterlig, mens han fikk hjelp av stolpen på det andre.

Mathias Eriksen med hat-trick

Jonas Bjørkhaug ga hjemmelaget en strålende start på andre omgangen med scoring allerede etter tre minutter spill. FUVO vartet tidvis opp med godt angrepspill og etter 60 minutter var det dags for 4-0. Jonas Bjørkhaug serverte en fin ball i bakrom til Sindre Granhaug, som spurtet ned til dødlinja før han la inn i boksen til John Woolnough, som på sitt andre forsøk fikk ballen over målstreken. Fem minutter senere var Granhaug igjen servitør, men denne gangen la han en 45 graders pasning til Mathias Eriksen, som feide inn vertenes femte mål for kvelden. Eriksen, som gjorde mye rett mot Rælingen sist, men ikke fant veien til nettmaskene, fikk sin lille revansje denne kvelden. Med ti minutter igjen å spille kranglet han med seg ballen og satte den trygt forbi Lørenskog sin målvakt. Med sitt tredje mål for kvelden, fastsatte han sluttresultatet til 6-0 til FUVO.

Neste kamp for FUVO er søndag 8.september, hjemme mot Nittedal

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton Engen, Thomas Halmrast Moen, Jonas Bjørkhaug, Marcel Agbor, John Woolnough, Lucas Exi Dzever og Mathias Eriksen. Benyttede innbyttere: Theo Håkonsen, Sindre Granhaug, Oskar Skeie Storfors

 

Denne artikkelen er sponset av

Team Nes G16 med storseier

3.divisjon gutter 16 år Team Nes mot Ull/Kisa 3 8-1 (3-1)

Med to seire og en uavgjort har Team Nes klatret oppover på tabellen. Gjestene fra Jessheim, Ull/Kisa 3, stod med samme poengsum som Team Nes før mandagens match. Med seier ville Team Nes kjempe i toppen, mens man med tap ville ligge på nedre halvdel.

Theo Aleksander Sveen sendte Team Nes i ledelsen

Det var ingen tvil om at det var hjemmelaget som ville mest. De tok raskt tak i matchen og halvveis ut i første omgangen tok Team Nes ledelsen ved Theo Aleksander Sveen. Noen minutter senere var det tid for kveldens første scoring av lagets toppscorer Casper Haslie Aleksandersen. Rett etterpå scoret lagene hvert sitt mål slik at pauseresultatet var 3-1.

Casper med sitt seriemål nr 38

Casper Haslie Aleksandersen scoret to mål i første omgang og fortsatte målshowet etter sidebytte. I løpet av sju minutter scoret han hat-trick og i før man hadde spilt tolv minutter i andre omgangen hadde han scoret seks mål og økt ledelsen til 7-1. Toppscoreren har scoret syke 38 mål på 11 kamper for Team Nes sitt G16-lag.

Team Nes kjørte over Ull/Kisa 3 fra start til slutt og rett før kampslutt fastsatte Trym Lindsveen-Johansen sluttresultatet til 8-1.

Seieren betyr at Team Nes nå innehar 3.plassen med 20, poeng, mens Ull/Kisa 3 forblir på 8.plass med sine 17 poeng. Neste kamp for TN-gutta er lokaloppgjør mot FUVO 2, onsdag 4. september.

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Leon August Melien, Max Elias Wolden Rønning, Linus Bergh Salamonsen, Sivert Modal, Lucas Hilmarsen Eid, Jonas Thøger Andresen, Trym Lindseen-Johansen, Theo Aleksander Sveen, Joakim Odin Hellawell og Casper Haslie Aleksandersen. Benyttede innbyttere: Mathias Skiaker, Jonatan Ernestus Brauter, Tobias Garthe Gundersen og Olvier Alstad Quille

Denne artikkelen er sponset av

Bilder fra kampen mellom FUVO 2 og Hvam

 

Denne bildeserien er sponset av

Skogbygda tok poeng fra serielederen med kampens siste spark på ballen  

Magnus Granmo Finset “fikset” ett poeng til Skogbygda da han utlignet til 4-4 på kampens siste spark på ballen

8.divisjon Skogbyga mot Frogner 4-4 (0-1)

Skogbygda manglet flere sentrale spillere til hjemmekampen mot serieleder Frogner. Keeper hadde de heller ikke, så Bjørn Andre Brendengen måtte tre på seg keeperhanskene.

Frogner startet kampen oppskriftmessig best og gikk til pause med 0-1 ledelse etter scoring 20 minutter ut i første omgang.

Frogner ledet tre ganger med to mål

Åtte minutter etter sidebytte doblet serielederen ledelsen. De fleste trodde nok nå at løpet var kjørt for Skogbygda, men det tok ikke mer enn to minutter før lagets toppscorer, Magnus Granmo Finset, reduserte til 1-2. Frogner slo tilbake og økte til 3-1 før Finset igjen fant veien til nettmaskene og reduserte til 3-2 etter 67 minutter.

Magnus Granmo Finset reddet ett poeng med sitt hat-trick

Det ble skikkelig fyr i teltet det siste kvarteret. Målene rant inn og dommeren ga ut både gule og rødt kort som om det var julekvelden. Frogner økte for tredje gang til tomålsledelse, men med ti minutter igjen å spille var det plutselig kamp igjen da Jørgen Westvang reduserte til 3-4. Skogbygda la inn en skikkelig sluttspurt og med kampens siste spark på ballen, fem minutter på overtid, utlignet Magnus Granmo Finset til 4-4.

Neste kamp for Skogbygda er allerede i kveld (onsdag) hjemme mot Nittedal

 Skogbygda stilte med følgende tropp: Bjørn Andre Brendengen, Tobiasz Rzeznik, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Martin Haugland, Andre Skogheim, Ådne Skogheim, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Jørgen Aaserud Westvang, Tor Erik Tømmerbakk, Jakub Nikodem Wyszko, Magnus Granmo Finset, Jan Niklas Hagen, Emil Holen, og Anders Kvalness

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å vant toppoppgjøret mot Hauerseter

4.divisjon  Hauerseter – R&Å 0-1 (0-0)

Hauerseter stod med seks uavgjorte, men kun ett tap på de femten siste kampene før de tok i mot R&Å til toppkamp på gressbanen på Nordkisa stadion. Gjestene fra Årnes har også vist stabilt god form over en lang periode, selv om de gikk på et overraskende hjemmetap mot Rælingen i forrige serierunde.

Før kampen lå Hauerseter på tredjeplass, ett poeng foran R&Å med et kamp til gode. Presset lå på andre ord på Tommy Grønvold sine disipler.

R&Å holdt nullen for fjerde gang

Det ble som forventet et tett og jevnt oppgjør da topplagene møttes til kamp. Spillet bølget frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å tilrive seg et skikkelig overtak. Begge lagene lå trygt i ramma og satset på kjappe kontringer. Dette resulterte i noen gode sjanser, men ingen av lagene klarte å få ballen i nota de første 45 minuttene.

Marcus Damstuen matchvinner med sitt 13.seriemål for sesongen

Målsniken Kim Brenna var flere ganger frempå både før og etter sidebytte, men klarte ikke overliste Rino Lund Johnsen i R&Å-buret og ble stående med sine 24 nettkjenninger. På den andre siden av banen har R&Å en 18 år yngre målscorer i Marcus Damstuen. Unggutten har for alvor slått igjennom i årets sesong. 56 minutter ut i matchen sendte keeper-Johnsen en satan så lang og god ball i bakrom til Damstuen, som måtte spurte alt han var kar om for å nå ballen og klinke kula på halvspretten før den traff bakken for andre gang. Ballen suste inn i motsatt hjørne. 1-0 til R&Å.

Temperaturen i kampen steg mot slutten, men ingen av lagene klarte å score flere mål og kampen ebbet etter hvert ut med 1-0 seier til gjestene fra Årnes, som dermed passerte Hauerseter på tabellen.

R&Å på tredjeplass med lik poengsum som nr to

Ull/Kisa 2 leder 4.div med ni poeng når åtte kamper gjenstår. Lørenskog 2 og R&Å har like mange poeng, mens Hauerseter på fjerdeplass har to poeng mindre, men også en kamp mindre spilt. Neste kamp for R&Å er tirsdag 3.september, hjemme mot Skjetten 2.

R&Å stilte med følgende lag: Rino Lund Johnsen, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Sigurd Flekke Mathiesen, Thomas Buseth, Jesper Aaserud, Martinius Slette Granum, Arne Holter, Eivind Solhaug, Eivind Sveinhaug og Marcus Damstuen. Benyttet innbytter: Petter Hanekamhaug.

Denne artikkelen er sponset av

 

FUVO 2 G16 trygget andreplassen i 3.divisjon etter komfortabel seier over Skedsmo 3

Kaptein Jonass Jonasson scoret ett mål i 6-1 seieren over Skedsmo 3

3.divisjon FUVO 2 – Skedsmo 3  6-1 (4-1)

FUVO 2 punkterte kampen i første omgang

FUVO 2 er i god form og ville med seier mot Skedsmo 3 trygge andreplassen på tabellen. Dette var også en kamp hvor laget var favoritter. Men det var gjestene som åpnet det som skulle vise seg å bli en målrik kamp med å ta ledelsen etter 6 minutter. Fem minutter senere var lagene like langt etter scoring av Kevin Trøhaugen. I det kampen passerte kvarteret fikk FUVO frispark som lagets kaptein Jonass Jonasson satte i mål. Ikke noen suser, men mål er mål.

Hjemmelaget var klart mye bedre enn gjestene og før første omgangen var halvspilt hadde Kevin Trøhaugen vært frempå nok en gang og økt ledelsen til 3-1. Lagets yngste spiller, 13-åringen Flavious Agbor, la litt senere på til 4-1, som også var pauseresultatet.

13 år gamle Flavious Agbor med to mål

Andre omgangen ble rotete sett med FUVO-øyne. Laget fortsatte å dominere, men kvaliteten sank. Men hjemmelaget avsluttet kampen bra, produserte flere sjanser og etter 77 minutter var det dags for 5-1 ved Flavious Agbor, som scoret sitt andre og årets fjerde for FUVO G16.  Rett før dommeren tok fløyta  i munnen for siste gang, var lyntoget Sindre Granhaug frempå og fastsattes sluttresultatet til 6-1 til FUVO.

En som ikke scoret selv, men som i stor grad bidro til seieren var Hamdan Ali Khan. Han herjet med Skedsmo-backen og serverte tre assist til sine lagkamerater.

Seieren betyr at FUVO 2 fremdeles er å finne på andreplass med 25 poeng. Dal topper med 31 poeng, mens Eidsvold Turn 2 befinner seg på tredjeplass med 23 poeng, men en kamp mindre spilt enn. Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 28.august, borte mot Ull/Kisa 3.

FUVO 2 stilte med følgende tropp: Håkin Solbakken, Sander Johansen Kristoffersen, Neo Lunderby Skjerve, Oskar Skeie Storfors, Aleksander Aanerud Kriezis. Jonass Jonasson, Flavious Agbor, John Woolnough, Joakim Sjøli, Theo Håkonsen, Hamdam Ali Khan, Albert Sæter Hellervik, Leon Moen Øksenholt, Kevin Trøhaugen og Sindre Granhaug

Denne artikkelen er sponset av