Hvam J14-toget tøffer videre fra seier til seier

Hvam jenter 14 år har hatt en strålende sesong og har både bydd opp til dans og danset seg fra den ene seieren etter den andre. I juni har laget allerede rukket å spile tre kamper og alle har nær sagt selvfølgelig endt med seier.

Jenter 14 år 1.divisjon

Første dag i juni feide de Åsen av banen og ga seg ikke før det var 10-0. Fire dager senere var det dags for lokaloppgjør mot R&Å. I den kampen stod det 1-1 til første omgangens siste minutt, da sendte Kaja Wallem Ongstad gjestene fra Hvam i ledelsen 1-2 til pause. Stillingen holdt seg til det var spilt et kvarter av andre omgangen, da raknet det for R&Å-jentene og Hvam satte inn fire mål og vant kampen 1-6. Målscorer for R&Å var Anette Sveen Taraldsen, mens målscorere for Hvam var Gunhild Nebbenes Kilde og Kaja Wallem Ongstad med tre scoringer hver.

Hvam mot Hakadal 5-2

Torsdag 8.juni var det klart for den tredje kampen på en uke. Motstander på Hvam kunstgress denne torsdagskvelden var Hakadal, som før kampen lå på fjerde plass. Med andre ord et toppoppgjør mellom nr to og fire på tabellen.

Det var to lag som ville spille ball. Etter et kvarter var det dags for kampens første scoring ved Kaja Wallem Ongstad og rett før pause doblet Laura Aleksandre Wislocka ledelsen for Hvam-jentene. Tre minutter etter sidebytte økte Helene Fjørtoft Finnstein til 3-0, men Hakadal svarte med å gå rett i angrep og redusere til 3-1. Spillet bølget litt frem og tilbake og det kunne fort blitt stor spenning om gjestene hadde scoret, og at det kun hadde skilt ett mål. Det skjedde ikke. I stedet satte Helene Fjørtoft Finnstein inn hjemmelaget fjerde mål for kvelden med seks minutter igjen å spille. Begge lagene scoret en gang hver før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Dermed endte toppkampen med 5-2 sier til Hvam. Siste målscorer for Hvam var igjen Fjørtoft Finnstein, som dermed endte på tre mål.

Neste og siste seriekamp før sommerferien er mandag 19.juni, borte mot Kløfta

Hvam stilte med følgende lag: Elida Josefine Henriksen Gladheim, Sara Røseplass Aas, Kamilie Bålerud Paulsen, Emilie Sofie Ruud Gulbrandsen, Emilie Jensen Heir, Kaja Wallem Ongstad, Martine Hølmo Kvitberg, Gunhild Nebbenes Kilde, Helene Fjørtoft Finnstein, Tuva Kristin Nilsen Knashaug, Tindra Celine Grinden, Mia Christiane Engdal Felin, Laura Aleksandra Wislocka, Matilda Warren og Lina Andersen