R&Å J15 avsluttet forrykende og tok sin fjerde seier på de fem siste kampene

Nikoline Etterlid Ringstad og R&Å-jentene vant med ti mål etter en meget god andre omgang

Jenter 15 år Nivå 1 A-sluttspill Monolitten/Njørd – R&Å 17-27 (12-14)

Etter tapet for Tindlund/Rolvøy for to uker siden var R&Å-toget tilbake på vinnersporet mot Torp for en uke siden. Bortemøte mot Monolitte/Njørd startet ikke som håpet, det var litt rusk i maskineriet i første omgang, men etter sidebyttet vartet R&Å-jentene opp med strålende spill.

Jevnspilt første omgang

Første omgangen startet med to lag som fulgte hverandre som skygger. R&Å var riktignok oppe i 3-5 ledelse etter åtte minutter spill, men hjemmelaget slo tilbake og utlignet til 7-7 tretten minutter ut i kampen. Så fulgte en periode hvor lagene scoret annenhver gang før plutselig Monolitten/Njørd scoret to på rappen og tok for første gang i kampen ledelsen. Med tre minutter igjen å spille av første omgangen våknet R&Å-spillerne til live. Først utlignet Nikoline Etterlid Ringstad til 12-12, før Maria Sundet Andresen sendte bortelaget i føringen. Vertene utlignet så til 13-13, men helt op tampen scoret Lili Kiss og Hermine Baugerød Hoel hvert sitt, slik at R&Å kunne gå i garderoben med 12-14 ledelse.

Strålende avslutning på kampen

Det var jevnt i starten av andre omgangen, men gjestene fra Årnes var hele tiden minimum ett mål foran. MEN ti minutter ut i omgangen løste plutselig R&Å-jentene koden. Forsvaret satt som et skudd og keeper Danyela Sannum stengte buret. offensivt rant målene inn som perler på en diamant-snor. De blåkledde gikk fra 17-18  ledelse til å score ni mål på rad og vinne kampen med så solide sifre som 17-27.

Hermine Baugerød Hoel ble kampens toppscorer med 7 mål

Seieren var lagets fjerde på de fem siste kampene. Det har ført laget opp på 7.plass, men det er kun to poeng opp til Ull/Kisa på fjerdeplass. Neste kamp for jenteen er 7.april, hjemme mot HK/Rygge/Vansjø/Svinndal

R&Å stilte med følgende lag:Danyela Sannum, Martine Lund Bue (1), Malene Andresen Norum (1), Maria Sundet Andresen (3), Marte Bommo Skogholt(4), Hermine Baugerød Hoel(7), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen )1), Lili Kiss(6) og Milla Rasmussen