Sluttreferat: Festfotball og 7-1 seier til R&Å

Her øker Patrick Elvethun Hansen til 2-0 til R&Å

Sola skinte da R&Å tirsdag tok i mot Fet til sjette serierunde. Fet har de to siste årene reddet plassen på målstreken, og er en overkommelig motstander som R&Å MÅ slå på hjemmebane. Til tross for at vertene stod med en stor feit smultring etter fem strake tap, tok de tak i kampen fra start og gikk rett i strupen på gjestene. Svein Pettersen sitt mannskap viste seg fra sin beste side og endelig fikk hjemmepublikummet noe å juble for.

Hansen-trioen på topp leverte til 5×20 i stil

Kampen var ikke mer enn seks minutter gammel da et innlegg fra venstre fant veien inn foran mål til Mads Elvethun Hansen, som enkelt satte inn 1-0 til R&Å. Dette ga vertene viktig selvtillit, og etter et kvarter spill var det tid for 2-0. Nok en gang kom innlegget fra venstre inn til Mads Elvethun Hansen, som serverte ballen på et sølvfat til broder Patrick, som var sikker som banken. Like etterpå spilte Mads igjennom Lasse Holum Hansen, som scoret alene med Fets sisteskanse. Dermed stod det 3-0 før første omgangen var halvspilt.

Raumnes & Årnes så på ingen måte ut som et bunnlag, Fet derimot??..

Det var noe halvhjerta over Fet, men etter en drøy halvtime våknet de litt til live, og kom til et par brukbare sjanser. Den siste, hvor ballen blir liggende inne i femmeteren, klarte man utrolig nok ikke å sette i mål. I stedet kontret hjemmelaget og det hele kumulerte med at Mads Elvethun Hansen breisidet inn 4-0 til de Årnes-gutta. Nevnte spiller var sammen med broder Patrick, omgangens to giganter. Like før pause la Lasse Holum Hansen på til 5-0, etter fint forarbeid av Mads Elvethun Hansen.

Det var et fyrverkeri av en første omgang fra hjemmelagets sin side. Det var i store perioder ?kattens lek med halvdød mus? Masse mål og angrepsspill av ypperste merke fikk frem smilet til både spillere, trener og supportere.

R&Å med cruisekontrollen på i andre omgang

Andre omgangen falt i kvalitet, men fortsatt med R&Å som det førende laget. Etter nesten halvspilt omgang vartet imidlertid hjemmelaget opp med et godt angrep på deres høyre side. Patrick Elvethun Hansen la inn hvor Lasse Holum Hansen til slutt fikk ballen over målstreken. To minutter senere kontret blåtrøyene på motsatt side. Denne gangen med Holum Hansen som regissør og Mads Elvethun Hansen som avslutter.

7-0, jeg gjentar, 7-0 til R&Å over Fet, med over tjue minutter igjen å spille. Like etter scoringen kom Øyvind Hofsrud rett fra innbytterbenken og var cm fra å score, men avslutningen hans gikk dessverre noen få cm tilside for stolpen.

Fet fikk til slutt sitt trøstemål ved Marius Sørgård, uten at det hjalp noe særlig på humøret til Fet-spillerne. 7-1 ble også sluttresultatet. Kampens profil ble Mads Elvethun Hansen med tre scoringer og tre assist. Han er dermed oppe i seks seriemål i 4.divisjon så langt.

Alt i alt en meget godt gjennomført kamp fra R&Å sin side. De er nok ikke helt friskmeldt, men respiratoren er fjernet, og de kan se fremtiden lysere i møte.

Neste kamp for R&Å er mandag 14.mai, borte mot Sørumsand

R&Å startet med følgende lag: Truls Tangen Frogner, Magnus Midling Larsen, Simon Petersen, Simen Holter, Jørgen Aaserud, Robin Rognerud, Eivind Solhaug, Sebastian Thøger-Andresen, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen og Patrick Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Magnus Krefting Hansen, Patrick Andreassen, Fredrik Stenbro, Øyvind Hofsrud

En meget fornøyd R&Å-trener Svein Pettersen, gratulerer Mads Elvethun Hansen med en meget god kamp