Nedturen fortsetter for R&Å

4.divisjon R&Å – Hauerseter 2-3 (2-0)

Det var to lag i motgang som møttes til kamp på Årnes Kunstgras. R&Å stod med tre strake tap og kun en seier på de ni siste møtte et Hauerseter lag med kun en seier på sine sju siste kamper. Dette har gjort sitt til at begge lagene har nærmet seg nedrykkssumpa med stormskritt.

R&Å ledet 2-0 til pause

R&Å har tatt ledelsen i seks av de sju siste matchene og fulgte opp med å ta føringen i hjemmemøte med Hauerseter. 8 minutter var spilt da Martinus Slette Granum serverte ballen på et sølvfat til Nikolai Skaue, som enkelt satte inn 1-0 de til de blåkledde med sin niende scoring for året.

Stillingen holdt seg til første omgangens siste spilleminutt, sendte Eivind Sveinhaug hjemmelaget opp i 2-0.

Innbytter avgjorde for Hauerseter

Etter en super start og avslutning på de første 45 minuttene, ble starten på andre tilsvarende dårlig for R&Å. Den notoriske målscoreren Kim Brenna feiret sin tilbakekomst til Hauerseter etter en måneds utlån til FUVO med scoring, fire minutter etter sidebytte. Gjestene kjempet seg inn i kampen og jaget utligning, men R&Å-gutta stod godt i mot til stod 78 minutter på kampuret, da utlignet innbytter Petter Stensrud Blaker til 2-2, og tre minutter senere var samme spiller på rett plass og ga Hauerseter ledelsen 2-3, som også ble sluttresultatet.

En ny tung kamp for R&Å som nå kun har fire poeng ned til Gjelleråsen 2 på siste plass. I neste serierunde møter de formlaget Aurskog-Høland som står med seks seire og en uavgjort på de sju siste serierunde.