Ny nedtur for R&Å. tapte 0-5 for Sørumsand

4.divisjon  R&Å – Sørumsand 0-5 (0-1)

Etter fire kamper uten seier fikk R&Å-gutta en opptur i forrige serierunde med en komfortabel 6-3 seier borte mot bunnlaget Strømmen 2. Mandag var det dags for møte med laget i den andre enden av tabellen, nemlig serieleder Sørumsand hjemme på Årnes Kunstgras.

Har du lyst å se en målrik kamp, ja da er R&Å laget å se. Så langt i sesongen har de hatt et gjennomsnitt på nesten seks mål. Og mange mål skulle det også bli dette oppgjøret.

Slapp inn det første rett før pause og det andre rett etter sidebytte

Man hadde håpet at Årnes-gutta spilte på seg litt selvtillit i bortemøte med Strømmen 2, men de sleit med å få til noe eget spill mot et Sørumsand-lag stinne av selvtillit etter fire strake seire.

Gjestene styrte det meste utpå matta, men heller ikke de kom til de store målsjansene de første tjuefemminuttene. Dessverre måtte både Thomas Buseth og Marius Solhaug ut med skader i første omgang. Det gjorde ikke ting lettere for et hjemmelag i motgang. Sørumsand klarte etter hvert å komme til noen gode muligheter og fem minutter før sendte Saeed Rahim bortelaget i ledelsen etter å ha blitt spilt igjennom alene med Amund Gjersøyen i R&Å-buret.

To R&Å spillere ut med skade i første omgang

Et skadeskutt R&Å-lag fikk en tung start på andreomgangen med scoring i mot allerede etter ett minutt. Målscorer denne gangen var Marius Kornbakk. Hjemmelaget hadde lite å by på offensivt, kun et par brukbare skuddforsøk fra distanse. Gnisten og trøkket de hadde i de første seriekampene var ikke å se i det hele tatt, og i stedet for redusering, så økte Saeed Rahim til 1-3 med et snaut kvarter igjen å spille. Da gikk resten av lufta ut av R&Å-spillerne og Kornbakk og Rahim scoret ytterliggere hvert sitt mål før dommeren blåste av kampen.

R&Å beholdt 8.plassen med 17 poeng, men det er kun tre poeng opp til fjerdeplassen hvor EIF befinner seg. Neste kamp er tirsdag 20.juni mot nettopp EIF.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Thomas Buseth, Arne Holter, Nikolai Skau og Petter Hanekamhaug. Benyttede innbyttere: Marcus Solberg Damstuen, Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Aaserud og Jørgen Rasmus Johannessen