Opprykket røyk på målstreken for R&Å-damene

La det være sagt med en gang, bildet er ikke etter dagens match.

4.div damer. R&Å – Skjetten 17-18 (7-9)

Neshallen var kledd i blått da damelaget til R&Å spilte opprykkskamp mot Skjetten torsdag kveld. Vålerenga 2 hadde allerede rykket opp før den siste serierunden, men den store spenningen lå i hvem som skulle følge de opp i 3.div. Skjetten lå før kveldens kamp ett poeng foran R&Å, som dermed måtte vinne for å klatre forbi de grønnkledde og opp på andre plass.

Hjemmesupporterne var både mange og høylytte, og skapte skikkelig liv. Lagene fulgte hverandre i starten av første omgang, men så fikk R&Å en tominutter ingen skjønte noe av og Skjetten svarte med å ta over  føringen i matchen. Til pause ledet gjestene med 7-9.

R&Å var skikkelig påskrudd i starten av andre omgangen og utlignet kjapt til 9-9, men Skjetten svarte med å score to kjappe. Så klinket hjemmelaget med tre på rappen og ledelse for første gang på en god stund. Skjetten ville ikke være noe dårligere og satte inn de to neste målene. Sånn bølget spillet frem og tilbake. Vertene var som best to mål foran, men så pådro de seg to tominuttere rett etter hverandre, den siste var i følge undertegnede feil. I den andre enden av banen slapp Skjetten spillerne unna med det som så ut som en klar tominutter. Nok om det. Spenningen og nerven i kampen levde. R&Å gikk etter opp hvert opp 17-15. med sju minutter igjen å spille. Da så det veldig lyst ut, men de tre siste målene var det Skjetten som scoret, det siste i kampens siste sekund. Dermed ble det 17-18 tap. Det betyr at R&Å-damene må ta til takke med den sure tredjeplassen, som betyr at de er det beste laget som IKKE rykket opp.

R&Å-damene har alt i alt gjort en god sesong, men det betyr veldig lite når man er så nærme et opprykk.